پنجشنبه ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰
 فعالیت ۹۱ هزار هیئت مذهبی در کشور

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به فعالیت ۹۱ هزار هیئت مذهبی در کشور گفت: امنیت ملی، وامدار حرکت تشکل‌های دینی و مردمی به‌عنوان بزرگ‌ترین ظرفیت‌های دینی کشور است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از سمنان به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، رضا معممی مقدم در گردهمایی اعضای هیئت مذهبی و تشکل‌های دینی سمنان که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، با بیان اینکه امروز امنیت ملی، وامدار حرکت تشکل‌های دینی و مردمی است، اظهار داشت: هرچقدر بتوانیم شعائر دینی را بر اساس حکمت دینی برگزار کنیم، آن موقع شاهد امنیت پایدار در کشور هستیم.

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه فلسفه حکومت دینی، بسط و گسترش احکام دینی است، تصریح کرد: ما به‌عنوان تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی با زیرمجموعه‌هایی مانند هیئت مذهبی، مداحان، روحانیون و... باید تلاش کنیم که انقلاب اسلامی در بسط و گسترش احکام دین موفق عمل کند لذا وجود ۹۱ هزار هیئت مذهبی و ۸۰ هزار مسجد، ۲۰ هزار کانون فرهنگی و ده‌ها انجمن اسلامی، در زمره ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند نظام اسلامی را در اجرای شعائر دینی تقویت و کمک کنند.

وی، درباره کارکرد تشکل‌های دینی در جامعه اسلامی گفت: ظرفیت‌های دینی در مجموعه‌ای به نام سازمان تبلیغات اسلامی، به‌خوبی نهادینه‌شده است و مسئولان و نمایندگان دولت می‌بایست برای تقویت نحوه اجرای شعائر دینی از ظرفیت این سازمان استفاده کنند.

معممی مقدم خاطرنشان کرد: امروز دغدغه اول همه مسئولان نظام، کاهش آسیب‌های اجتماعی است لذا باید از خود بپرسیم که باوجود دو ماه عزاداری در محرم و صفر تا چه میزان اخلاقیات در جامعه ما نهادینه‌شده و به چه میزان آسیب‌های اجتماعی کاهش‌یافته است؟ و آیا توانسته‌ایم در نهادینه کردن اخلاق اسلامی موفق عمل کنیم؟ فلسفه وجود هیئت‌های مذهبی بعد از تبیین و تنظیم شعائر دینی، ایفای نقش اصلاحگری است، ما نسبت به مواد مخدر، بزهکاری، طلاق و... نمی‌توانیم بی‌تفاوت باشیم.

وی بابیان اینکه امام حسین(ع) برای اصلاح دین جدش قیام کرد و امام زمان (عج) به‌عنوان یک مصلح می‌خواهند قیام کنند، پس باید دانست که هیئت مذهبی نیز باید ذاتی اصلاح‌گر داشته باشند، افزود: عزاداری و حضور در هیئت‌های مذهبی باید دارای آثار و برکات اصلاح‌کننده‌ای باشد یعنی جوان پیش و پس از اربعین باید تغییری در رفتار خود مشاهده کند وگرنه برگزاری عزاداری فایده‌ای ندارد.

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه عزاداری موضوعیت ندارد، بلکه طریقت دارد، گفت: این مهم به این معناست که در اصل حضور در عزای اهل‌بیت (ع) و تشکل‌های دینی وسیله‌ای برای رسیدن به هدفی که همان اصلاح و حرکت به سمت اخلاق اسلامی است.

وی درباره رسالت‌های هیئت‌های مذهبی بیان کرد: یک هیئت موفق آن هیئتی است که پیش از عزاداری محرم، با خود بیندیشد که چه کمکی را می‌تواند در راستای کاهش طلاق، آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها به دولت اسلامی کند؟ امروز مسئولان ارشد نظام، غم آسیب‌های اجتماعی دارند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha