به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایی نژاد، پیش از ظهر امروز در مراسم عمامه گذاری طلاب (مرحله دوم طرح ادیب»، در اصفهان، اظهار کرد: امروز ملبس شدن به لباس سربازی امام زمان(عج) افتخاری بزرگ است که باید همواره توسط روحانیون پاس داشته شود.
وی با بیان اینکه روحانیون از سختیها و طعنهها ناراحت نشوند، افزود: وظیفه ما تربیت و اصلاح انسانهای نادان و مریض است، لذا نباید از طعنهها و توهینهای برخی از افراد جامعه ناراحت نشوید، چرا که چنانچه در جامعه مریضهای دینی وجود نداشت که فلسفه ای برای حضور امامان و روحانیت نبود که لازمه آن اصلاح خود است.
مدیر حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: روحانیون و طلاب فقط و فقط باید با هدف اصلاح گام در این مسیر بگذارند، چرا که هر هدفی جز این هدف والا، باطل و مذموم است و طبق روایات ائمه معصومین(ع)، چنانچه فردی به قصد اصلاح دیگران و احیای حقی، مطلبی را فرا بگیرد و آموزش دهد از چهل سال عبادت بالاتر است.
آیتالله طباطبایی نژاد با بیان این که طلاب باید در مسیر طلبگی بدانند که چنانچه برای خدا خالصانه فعالیت و مجدانه تحصیل کنند، دنیا و آخرت آنها توانمان آباد میشود، ابراز داشت: توکل یعنی واگذاری امور به مقدرالامور؛ تقدیر اجباری نیست و همه تقدیر به انسان و همت فرد بستگی دارد، اگر خود را تغییر داد، تقدیرش هم تغییر میکند.
نماینده ولی فقیه در اصفهان ابراز کرد: اگر روحانیون روی فن بیان و خطابه و منبر خود تمرکز و توجه کنند، در جامعه موفق میشوند، این تقدیر الهی است ولی اگر تلاش نکنید، موفق نمی شوید.
عضو خبرگان رهبری تأکید کرد: طلبهای که درس نخواند و تلاش نکند، تقدیری جز فقر ندارد و اگر باهمت و خالصانه تحصیل کند، تقدیر آقایی برای او رقم می خورد. طبق روایات عالم، فرد باتقوا و مجاهد دارای درجه هستند.
وی اضافه کرد: زمان جوانی فصل آموختن و فراگرفتن علوم است، لذا طلاب و روحانیون جوان باید از بهار زندگی خود به بهترین شکل ممکن بهره ببرند. حفظ کردن آیات قرآن، احادیث، نهج البلاغه و معارف اهلبیت لازمه موفقیت و تقدیر خوب برای یک طلبه است.
امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: هر تقدیر خوب ابزارها و لوازمی میخواهد و اگر چنانچه با رفیق تنبل رفیق شدید، درسخوان نمیشوید، این طبیعت است که انسان رنگ رفیق و همراه را به خود میگیرد.
آیت الله طباطبایی نژاد با بیان این که طلاب باید در مسیر طلبگی خود برای عالم شدن باید برنامهریزی دقیق داشته باشند، گفت: لباس روحانیت یک امانت الهی است، بنابراین باید زی و شأن طلبگی را حفظ کرد.
وی با تأکید براینکه کسی که تصمیم گرفته برای اسلام کارکند، یک لباس مشخصی دارد، گفت: این فرم لباس، یک لباس مقدس و مقام والاست، ما روحانی شیعه هستیم، بنابراین این امر نیازمند رعایت یکسری اصول و آدابی دارد.
آیتالله طباطبایی نژاد بیان کرد: رفتار و گفتار روحانیون در جامعه زیر ذرهبین نگاههای مردم است، وقار و شأن روحانیت باید در حد بالای آن رعایت شود؛ به شأن لباس روحانیت خیلی از امور مباح جامعه، نمیآید.
عضو خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان ساخت: یک روحانی شیعه باید به روز باشد و حرفهای عوام را تکرار نکند.