به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه؛ پس مطرح شدن ارسال لایحه مجرمانه خواندن سه طلاقه کردن زنان مسلمان توسط دولت هند به پارلمان این کشور، زنان مسلمان نیز در شهرهای مختلف دست به اعتراض زدند.
این اعتراضات در قالب نشست های خبری، تجمعات و تحصن برگزار شد.
زنان مسلمان با اعلام اینکه این اقدام حکومت دخالت در شریعت است نه حفظ حقوق زنان با آن مخالفت کردند.
خانم جویریه آفرین حسینی از فعالان مذهبی و اجتماعی مسلمان هند در نشستی خبری ضمن انتقاد از دولت هند به خاطر دخالت در احکام اسلامی گفت: طلاق از امور فردی شرعی می باشد پس چگونه حکومت می خواهد آنرا رفتاری مجرمانه به حساب بیاورد و از سوی دیگر این ادعا که این قانون از حقوق زنان مسلمان حمایت می کند کاملا نادرست است؛ چرا که در این قانون سه سال حبس برای مرد آمده که در این صورت امیدی به مصالحه میان زوجین نخواهد بود و معلوم نیست در دوران محکومیت چه کسی مخارج این خانواده و فرزندان را به عهده خواهد گرفت؟!
دولت هند قصد دارد با تصویب قانونی طلاق ثالثه در یک مجلس را عملی مجرمانه به حساب آورده و مجازات حبس سه سال برای آن قرار دهد که این لایحه مخالفت شدید گروههای مذهبی مسلمان در هند را در پی داشته است.
لازم به ذکر است طبق فقه اهل سنت سه طلاقه کردن زن در یک مجلس و با سه بار گفتن کلمه طلاق ممکن است و بعد از مرد حق رجوع ندارد بر خلاف فقه امامیه که چنین طلاقی درست نیست.
نظر شما