چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰
نمایشگاه قرآن و عترت پیشانی فعالیت‎های موسسات قرآنی محسوب می‎شود

حوزه/ هفته قرآن و عترت از دهم تا شانزدهم بهمن در قالب ۱۶ جشنواره فرهنگی و هنری در کرمان در حال برگزاری است و بزرگترین اتفاق در این هفته برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت است که پیشانی فعالیت‎های موسسات قرآنی محسوب می‎شود.

محمد علی مشهدی مدیر دوازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان کرمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کرمان، در رابطه با برگزاری دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت در این استان گفت: به مناسبت ایام فرخنده دهه فجر و هفته قرآن و عترت، دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت استان کرمان درحال برگزاری است.

وی افزود: هفته قرآن و عترت از دهم تا شانزدهم بهمن در قالب شانزده جشنواره فرهنگی و هنری با موضوع قرآن در حال برگزاری است که شامل بخشهایی چون خطاطی، نقاشی، فیلم، داستان نویسی، قرائت و حفظ قرآن میباشد که شش جشنواره در شهرستانهای استان و ده جشنواره در مرکز استان برگزار میشود.

وی ادامه داد: بزرگترین اتفاق در این هفته برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت است که پیشانی فعالیتهای موسسات قرآنی محسوب میشود و بازخورد عملکرد موسسات را در طول یک سال شاهد هستیم.

مدیر نمایشگاه قرآن و عترت استان کرمان در رابطه با نمایشگاه قرآن و عترت، بیان داشت: این نمایشگاه با  ظرفیت استفاده از موسسات، تشکلات، هییتهای مذهبی و مجموعههایی که در زمینه قرآنی کار میکنند در حسینیه ثارالله برگزار شده است.

وی در رابطه با هدف برگزاری این نمایشگاه تصریح کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج فرهنگ قرآن و عترت در جامعه و آشنایی مردم با فعالیتها و عملکرد موسسات مردمی قرآن کریم است.

مدیر عامل اتحادیه موسسات تشکلات قرآن و عترت استان کرمان در رابطه با تفاوت برگزاری این نمایشگاه با آنچه در سالهای قبل اتفاق افتاده است گفت: در سالهای گذشته اکثر نمایشگاه قرآن و عترت استان را مجموعههای اداری یا سازمانها و مجموعههای خارج از این استان شکل میدادند و اما الان 97 درصد ظرفیتی که در نمایشگاه وجود دارد از مجموعهها و تشکلات قرآنی داخل استان شکل گرفته است.

مشهدی در رابطه با نقش روحانیت و حوزه علمیه کرمان در برگزاری این نمایشگاه، گفت: حوزه علمیه کرمان چه خواهران و چه برادران پیش از شروع نمایشگاه و در طی جلسات اجرایی ما پشتیبان و حامی ما بودند و  اکنون در طول برگزاری نمایشگاه از ظرفیت روحانیون برای پاسخگویی شرعی و مشاوره مذهبی در غرفههای مخصوص استفاده میکنیم.

وی در رابطه با بازخورد و تاثیر برگزاری این نمایشگاه در جامعه بیان داشت: بزرگترین بازخوردی که نمایشگاه میتواند در جامعه داشته باشد را در راستای معرفی موسسات میتوان دانست، که حضور موستات قرآنی در این نمایشگاه باعث آشنایی مردم با آنها و برنامههای قرآنی در استان کرمان میشود.

 مشهدی در رابطه با حمایتهای صورت گرفته تصریح کرد: جا دارد از اداره کل امور فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات و حوزه علمیه برای حمایتهای صورت گرفته در راستای برگزاری این نمایشگاه تشکر کنم.

وی افزود: البته با توجه به اینکه استان کرمان از ظرفیت بالایی برخوردار است و قرآن حدومرز ندارد، بنده حمایتها را کافی نمیدانم و توقع دارم با توجه به اینکه اتحادیه مووسسات قرآنی یک اتحادیه تازه شکل گرفته برای انسجام موسسات قرآنی و مجموعههای مردمی است، حمایت خودشان را از ما بیشتر داشته باشند تا ما بتوانیم موفقتر عمل کنیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha