به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، بسیاری از زنانی که از آلمان به تروریستهای گروه داعش در مناطق بحرانی پیوستهاند، آنجا ازدواج کرده و صاحب فرزند شدهاند، اما بعد از شکست داعش در سوریه و عراق، حالا بسیاری از این کودکان به آلمان بازگشتهاند، در حالی که به نظر میرسد که مشکلات روحی زیادی دارند،از این رو پژوهشگر علوم اسلامی در فرانکفورت معتقد است که این کودکان داعشی نیاز به مراقبتهای روانشناختی دارند.
به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، سوزان شروتر، پژوهشگر علوم اسلامی در فرانکفورت معتقد است که مراقبتهای روانشناختی از کودکانی که در خانوادههای داعشی بودهاند و به آلمان مهاجرت کردهاند، ضروری است.
او در این ارتباط به آژانس مطبوعاتی آلمان گفت: «من فکر میکنم که قطعا باید این توصیه را جدی گرفت، چرا که این کودکان، صرف نظر از اینکه چند ساله هستند و چقدر تحت تاثیر ایدئولوژی داعش قرار گرفتهاند، به شدت آسیب دیدهاند.»
به گفته این محقق علوم اسلامی، فرزندان ستیزهجویان افراطی داعش در سوریه، عراق و یا دیگر مناطق جنگی ممکن است؛ خشونت شدیدی را تجربه کرده و آسیب شدیدی دیده باشند. اسارت و دستگیری آنان در طول جنگ، میتواند، آسیب جدی به آنها برساند.
شروتر که مدیر مرکز تحقیقاتی جهان اسلام در دانشگاه فرانکفورت است، درباره سلفیها و رادیکالیزاسیون اسلامی هم تحقیق میکند؛ به اعتقاد او مشکلات کودکانی که در خانوادههای داعشی زندگی میکنند، حل نمیشود. این در حالی است که مادران این کودکان نیز درگیر همین مسائل هستند.
بر اساس گزارش رسانهها برای اولینبار کودک یکی از طرفداران آلمانیِ گروه تروریستی داعش از زندانی در عراق آزاد و به جمهوری فدرال آلمان منتقل شد. مادر این کودک 14 ماهه از هسن برای پیوستن به گروه تروریستی داعش سفر کرده است، این خبری است که روزنامه زوددویچه، شبکه تلویزیون و رادیوی شمال و شبکه رادیو و تلویزیون غرب آلمان منتشر کردهاند.