به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، در چند ماه گذشته حملات زیادی به مساجد در آلمان صورت گرفته است، در آخرین مورد، افراد ناشناس به مسجدی در مرکز فرهنگی اسلامی هاله تیراندازی کردهاند. این اتفاق با واکنش رئیس شورای مرکزی مسلمانان در آلمان مواجه شد. او از سیاستمداران خواسته است تا اقدامات اساسی برای حفاظت از شهروندان مسلمان در این کشور انجام دهند.
به گزارش رایزنی فرهنگی کشورمان در آلمان، هفته گذشته عوامل ناشناس به مسجدی در مرکز فرهنگی اسلامی هاله تیراندازی کردند. احتمال دارد که مجرمان از یکی از آسمانخراشهای همسایه، تیراندازی را انجام داده باشند. یک جوان 34 ساله در این حمله از ناحیه دست زخمی شد. او که برای شرکت در دوره زبان آلمانی به مسجد رفته بود، هنگام خروج از مسجد زخمی شد. آنطور که سرپرست مسجد اعلام کرده است، یک هفته پیش نیز این مسجد مورد حمله واقع شده بود.
مرکز فرهنگی اسلامی هاله، اهداف حملات اسلامهراسانه در سالهای اخیر بوده است. در سال 2015، یک مرد به همراه دو زن در شب، پنجرههای مسجد را شکستند و در حالیکه شعارهای راستگرایانه سرمیدادند، آسیب بیشتری به مسجد زدند. جامعه اسلامی و مساجد آلمان همچنان آزار و اذیت زیادی را تجربه میکنند؛ دیوارهای مساجد با رنگ، کثیف میشوند و آگاهانه سر و صدا ایجاد میکنند تا مانع نماز خواندن مسلمانان شوند و حتی در زمان نماز جمعه، به یک گروه از عبادتکنندگان حمله کردهاند.
به همین دلیل، شورای مرکزی مسلمانان در آلمان از دولت ایالت زاکسن-آنهالت درخواست کرده است تا امنیت کافی را برای جامعه مسلمانان و مساجد در شهر هاله و شهرهای دیگر و به طور کلی مسلمانان ساکن ناحیه زاکسن-آنهالت فراهم کند و مسلمانان را از امنیت همیشگی مطمئن کند.
ایمان مازیک، رهبر شورای مرکزی مسلمانان در آلمان(ZMD) در این باره گفت: «با وجود این حملات، هیچ چیزی بیش از حق انسانی برای آزادی عبادت در معرض خطر نیست و تمام نیروهای دموکرات باید با تمام توان خود به شدت با این حملات به جامعه مسلمانان، مخالفت کنند.»
علاوه بر این، مازیک با گله از شرایط موجود، افزود: « با توجه به افزایش حملات، به نظر نمیرسد که مساجد در کشور آلمان دیگر امن باشند. تقریبا هر هفته حملات جدیدی به مسجد دیده میشود. دولت باید نشان دهد که در برابر این جریان میایستد، چرا که بسیاری از مسلمانان ناامید شدهاند. به دلیل اینکه دیگر ما به سازمانهای ایالتی اعتمادی نداریم، انتظار داریم که اقدامات مشخصی از سیاستمداران را در این راستا ببینیم.»
شورای مرکزی مسلمانان در آلمان همچنین از احزاب و سازمانهای راستگرا مانند پگیدا خواسته است که به وضوح، مرزبندی خودشان را با این حملات و اقدامات مشابه آن مشخص کنند. اخیرا مشخص شد که یک فعال شناخته شده پگیدا در درسدن در انفجار بمبی در مسجد این شهر دست داشته است.
نظر شما