به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، خانم سعیده سرگلزایی مقدم با بیان این که اولین گام در سند تحول بنیادین تربیت دانش آموزان به اخلاق الهی است، گفت: هدف آموزش و پرورش در این سند، تربیت دانش آموزان معتقد و جهان اندیشی است که به لحاظ اعتقادی، اجتماعی و فرهنگی در تراز نظام جمهوری اسلامی باشند و همکاری حوزه و آموزش و پرورش می تواند باعث تحقق این امر شود.
دبیر کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: این افتخار را داریم که از همکاری های دلسوزانه و صمیمانه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان به صورت ویژه بهره مند شویم.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مسئولان حوزه علمیه برادران و خواهران همکاری خوبی با آموزش و پرورش دارند، تصریح کرد: در سایه این تعامل می توان گام های بلندی در ارتقای سطح فرهنگی و دینی دانش آموزان برداشت.
وی افزود: نماز ستون دین است و هر چه این ستون محکم تر باشد، شخصیت ها وارسته تر و رفتارها منسجم تر و منظم تراست، بر این اساس آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان از توان روحانیون در مدارس بهره برده است.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حال حاضر هفت کمیته همکاری شهرستانی فعال است، اظهارکرد: برای دیگر شهرستان ها هم از ابتدای امسال تفاهم نامه ارسال شده و امید است که بقیه کمیته ها هم فعال شوند.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷
نظر شما