به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، در دیدار پیشکسوتان سپاه صاحب الزمان(عج) با تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در پاسخ به این پرسش که مردم نواقص موجود در کشور را به حساب علما و روحانیت می نویسند، اظهار داشت: همه می دانیم که در حقیقت این کاستی ها را نباید پای دین، علما و روحانیت نوشت، چرا که تمامی کارگزاران این حکومت روحانی و حتی دیندار نیستند؛ در زمان امام علی(علیه السلام) هم این گونه نبوده، در نهج البلاغه آمده است که ایشان چندین نامه به استاندار بصره نوشتند و او را نسبت به تخلفاتش متذکر شدند، او تخلفاتی داشت و فامیل های خود را بر سر کار می گمارد.
وی افزود: جمهوری اسلامی بر مبنای دین تحقق پیدا کرد، اما این گونه نیست که همه آدم ها از بهشت آمده باشند، به هر صورت مسئولانی پیدا می شوند که تخلف می کنند و معنا ندارد که تخلفات آنان را پای قانون و یا اسلام گذاشت.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه جمهوری اسلامی به کمک مردم، قانون اساسی که بر اساس اسلام است، ولی فقیه که دین دار، عالم، مدیر و مدبّر است و مبارزه با ظلم و کفر را به ارمغان آورد، تصریح کرد: به نظر بنده قطار انقلاب اسلامی که توسط امام راحل به راه افتاده است، نقصی ندارد، اما انسان هایی که در این قطار هستند، اشتباه می کنند، نباید اشتباهات این افراد را به پای انقلاب و اسلام گذاشت، البته روحانیت باید نظارت کند تا انقلاب از مسیر خود منحرف نشود.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند که اگر در این انقلاب کار اشتباهی صورت گیرد، پای اسلام نوشته می شود و این خطرناک است، اما معنای سخنان ایشان این نیست که باید این اشتباهات، پای اسلام حساب شود بلکه عده ای هستند که به دلیل آگاهی نداشتن، مشکلات را پای اسلام حساب می کنند، بنابراین نباید کاری کرد که به اسلام لطمه بخورد، ما هم باید مردم را آگاه کنیم که مشکلات را پای اسلام ننویسند.
آیت الله طباطبایی نژاد گفت: مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در دیداری پس از راهپیمایی 22 بهمن امسال، فرمودند که من خوشحال هستم که مردم بصیر هستند و مسئله تخلفات برخی مسئولان را از اصل انقلاب جدا کرده و پای آرمان های خود ایستاده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل هیئت اندیشه ورزی برای پیگیری مطالبات مردمی در مجلس خبرگان رهبری، عنوان کرد: چند کمیته در این رابطه تشکیل شده است و مسائل پیگیری می شود، نمایندگان مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری نیز ماهیانه جلساتی دارند و مشکلات را بررسی و برای برطرف شدن آن تلاش می کنند.
امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: اشکالی که بنده مطرح کرده ام این است که فرض بگیریم که نقص ها را جمع آوری کرده و به وزارتخانه ها گفتیم، سئوال اینجاست که پیگیر و دنبال کننده این گفته های ما چیست و کیست؟، از نظر قانونی، کار اجرایی با ما نیست.
وی با اشاره به ضرورت پیگیری مطالبات مردمی گفت: بنده مشکلات را می دانم و همواره به مسئولان گوشزد می کنم، مسائلی همچون هدفمندی یارانه ها، بانک های خصوصی و مؤسسات مالی و اعتباری، مشکلات واحدهای تولیدی، مشکلات فرهنگی، مسئله آب، عدم اولویت دادن مردان در اشتغال و غیره، فرض بگیرید که مشکلات را گفتیم چه کسی اجرا می کند؟
آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی چندین سال است که اقتصاد مقاومتی را مطرح کرده اند، عنوان کرد: تا زمانی که بانک ها بهره بالا می دهند، کسی به دنبال کار و تولید نمی رود چراکه سرمایه گذاری در بانک، ریسک، مالیات و عوارض ندارد، اگر بانک ها سود بالایی ندهند مطمئناً مردم پول خود را در کار و تولید به کار می گیرند.
دولت، باید منویات رهبر انقلاب را اجرایی کند
وی یادآور شد: در زمان ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد حدود 7 سال قبل در جلسه نمایندگان ولی فقیه در استان ها با رهبر انقلاب اسلامی، بنده عرض کردم که راهنمایی های حضرتعالی در ابتدای سال، بسیار ارزشمند است و راه را نشان می دهد، اما ابزارش وجود ندارد، حضرتعالی فرموده اید تولید ملی، تولید ملی نیازمند این است که بهره بانکی کم شود اما در همان سال، سود بانکی از 14 درصد به 20 درصد افزایش یافت؛ با افزایش سود بانکی، سود تسهیلات نیز افزایش می یابد و تولید کننده هایی که تسهیلات دریافت کرده اند با مشکلات زیاد مواجه می شوند، به نظر من باید در اختیار قرار دادن زمین به صورت رایگان، صدور مجوز بدون پرداخت هزینه و اعطای تسهیلات ویژه و معافیت مالیاتی برای تولید کنندگان در نظر گرفته شود که آقا فرمودند اگر من این کار را بکنم، دولت در دولت می شود، بنابراین دولت باید هنگامی که رهبر معظم انقلاب راهنمایی می کنند، این راهنمایی ها را اجرایی کند.
مسجد، محور فعالیت های فرهنگی و دینی
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که مسجد سنگر است و کار فرهنگی از مساجد شروع می شود، گفت: بسیج مساجد، روحانیون، ستاد احیاء، کانون مساجد و هیئت امنا باید با یکدیگر همکاری کنند تا مساجد فعال شوند و مشکلات فرهنگی، اقتصادی برطرف شود.
وی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه های علمیه استان اصفهان عنوان کرد: در سال های اخیر، 5 مدرسه متعلق به حوزه علمیه که توسط آموزش و پرورش تصرف شده بود، پس گرفته شده است، تعداد طلاب از 3 هزار و 500 نفر به 9 هزار نفر افزایش یافته و شاید در قم به اندازه اصفهان برای طلاب محل اسکان نداشته باشند.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به واحد جامعه المصطفی(ص) در اصفهان، گفت: چند مدرسه در اختیار این واحد گذاشته شده و به تربیت طلاب خارجی مشغول هستند.
انتهای پیام
نظر شما