چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳
تحصیل ۳۵ هزار طلبه غیرایرانی از ۱۳۰ کشور در مراکز داخلی و ۶۰ نمایندگی المصطفی

حوزه/ مدیر حوزه های علمیه با اشاره به تحصیل ۳۵ هزار طلبه غیرایرانی از ۱۳۰ کشور در مراکز داخلی و ۶۰ نمایندگی المصطفی در خارج از کشور، تصریح کرد: در میان مراکز علمی جهان اسلام، تنها جامعه المصطفی است که دانش پژوهانی از مذاهب مختلف اسلامی، براساس مذاهب خود و با نگاه مقارن با دیگر مذاهب، در حال تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، آیت الله علیرضا اعرافی، در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری میان جامعه المصطفی(ص) و دانشگاه صنعتی شریف که پیش از ظهر امروز در تهران برگزار شد، با تبریک اعیاد ماه مبارک رجب به ویژه مبعث رسول گرامی اسلام(ص)،  به معرفی المصطفی پرداخت و اظهارداشت: هم اکنون 45 هزار طلبه غیرایرانی از 130 کشور در مقاطع مختلف تا دکتری، دانش آموخته جامعه المصطفی به شمار می آیند که جدای از فعالیت در شبکه علمی واحدها و مراکز وابسته، همکار و مرتبط با جامعه المصطفی، در زمینه امور دینی و تبلیغی، آموزش و پرورش، آموزش عالی، رسانه، تحقیق، تالیف و ترجمه، امور اجتماعی و... در کشورهای مختلف حضور فعال و موثر دارند.

رئیس جامعه المصطفی با اشاره به تحصیل 35 هزار طلبه غیرایرانی از 130 کشور در مراکز داخلی و 60 نمایندگی المصطفی در خارج از کشور، تصریح کرد: در میان مراکز علمی جهان اسلام، تنها جامعه المصطفی است که دانش پژوهانی از مذاهب مختلف اسلامی، براساس مذاهب خود و با نگاه مقارن با دیگر مذاهب، در حال تحصیل هستند.

وی، حرکت جامعه المصطفی را بر اساس اسناد و برنامه های بلند مدت و میان مدت دانست و ادامه داد: المصطفی هم اکنون بیش از یکصد رشته و گرایش در زمینه های مختلف علوم انسانی و اسلامی را ارائه می نماید و بر اساس طرح تحول نظام آموزشی المصطفی، این آمار به حدود چهارصد رشته -گرایش خواهد رسید که می تواند پاسخگوی بخش عظیمی از نیازهای علمی در جهان اسلام باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، خدمت جامعه المصطفی در زمینه گسترش زبان فارسی در سراسر جهان را بی نظیر خواند و برگزاری دوره های کوتاه مدت و مجازی، عضویت در اتحادیه های دانشگاهی، امضای تفاهم نامه های همکاری با دانشگاه های معتبر جهان و حضور رسمی در محافل علمی بین المللی را از دیگر ویژگی های این مرکز برشمرد.

آیت الله اعرافی با تاکید بر دانش فنی بالا و کم نظیر جامعه المصطفی در چرخه بین المللی جذب، پذیرش، آموزش و حمایت از دانش آموختگان، همکاری در زمینه جذب دانشجو، تحصیلات تکمیلی، ادامه تحصیل فرزندان طلاب غیرایرانی، اجرای طرح های پژوهشی مشترک و ... را از زمینه های ممکن برای توسعه همکاری ها میان جامعه المصطفی و دانشگاه صنعتی شریف برشمرد.

در این جلسه همچنین دکتر محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، معاون آموزش جامعه  المصطفی و حجت الاسلام رستمی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه صنعتی شریف به تبیین عرصه های همکاری و تعاملی پرداختند.

                             

                             

 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha