حجت الاسلام روح الله محمدی، معاون فرهنگی مرکز تخصصی تربیت مبلغ آمریکای لاتین در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن به تشریح عملکرد این مرکز پرداخت.
وی گفت: مرکز تخصصی تربیت مبلغ آمریکای لاتین قریب به 15 سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و در چهار بخش تولیدات رسانه ای، اعزام مبلغ، تربیت مبلغ و انتشارات اندیشه شرقی فعالیت می کند.
حجت الاسلام محمدی یکی از بخش های مهم مرکز تخصصی تربیت مبلغ آمریکای لاتین را حوزه امام علی ابن ابیطالب(ع) دانست و تصریح داشت: این مدرسه نخستین مدرسه اسپانیایی زبان است که به تربیت طلاب علوم دینی می پردازد.
وی ادامه داد: در این مدرسه طلاب زباندان شده و پس از فراگرفتن دین و فرهنگ آمریکای لاتین برای تبلیغ عازم کشورهای دیگر می شوند. البته اردوغان هم در ترکیه چنین مدرسه ای تأسیس کرد. مدرسه امام علی ابن ابیطالب(ع) 5 سال است که فعالیت خود را آغاز کرد.
معاون فرهنگی مرکز تخصصی تربیت مبلغ آمریکای لاتین با بیان این که در این مرکز تخصصی دو زبان اسپانیایی و پرتغالی آموزش داده می شود، تصریح کرد: تاکنون حدود 150 طلبه فارغ التحصیل داشتیم که حدود 60 نفرشان فعال هستند.
وی افزود: اسپانیا زبان دوم دنیا است و ما در مرکز تخصصی به دو روش حضوری و مجازی آموزش می دهیم. حضوری ویژه برادران و مجازی ویژه خواهران است. تمامی اساتید و شاگردان هم طلبه هستند.
حجت الاسلام محمدی با گلایه از حمایت های کم مالی خاطرنشان کرد: اگر مشکلات مالی مجموعه حل شود به دنبال توسعه بخش انتشارات، مدرسه علمیه، رسانه و... هستیم.
وی اضافه کرد: مرزهای انقلاب خارج از مرزهای ایران است و عدم حمایت از فعالیت های تبلیغی بین المللی خیانت به انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام/
313/43
نظر شما