حجت الاسلام والمسلمین سید حسین بهشتی نژاد در گفت وگو با خبرنگار «حوزه» دراصفهان، پیرامون شخصیت شهید دکتر بهشتی، اظهار کرد: شرح شخصیت این شهید احترام به تمام شهدای والا مقام هفتم تیر است .
عضو شورای مرکزی ائمه جماعات اصفهان افزود: برای بررسی شخصیت های اثرگذار همچون شهید بهشتی باید ابه جنبه های خانوادگی، وراثتی، تربیتی و همچنین علمی و اساتید توجه شود.
وی در ادامه به تعبیری از امام راحل اشاره کرد که فرمودند "من به علم، عقل و ایمان بهشتی ایمان دارم " گفت: این سه مزیت بسیار بالا وقتی در کنار هم و در وجود یک انسان قرار بگیرد فرد نابغه و نامداری را چون شهید بهشتی ترسیم می کند.
رئیس ستاد تفسیر قرآن اصفهان در ادامه به نقلی از مادر شهید بهشتی اشاره کرد که گفت «من در دوران بارداری ۹ بار قرآن را ختم کردم و در دوران شیرخوارگی هرگز بدونه وضو به او شیر ندادم»، افزود: رعایت همه این موارد باعث تربیت شخصیتی چون شهید بهشتی می شود.
عضو شورای مرکزی ائمه جماعات اصفهان ادامه داد: شهید بهشتی در دوران نوجوانی درس علمای بزرگی همچون آیت الله ارباب و استاد بزرگ اخلاق میرزا علی اقای شیرازی، را ادرک کردند و سپس به قم رفتند و ازمحضر اساتید بزرگی همچون حضرت امام(ره)، علامه طباطبایی، مرحوم محقق داماد، آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله حجت بهره بردند.
حجت الاسلام والمسلمین بهشتی نژاد در ادامه افزود: شهید بهشتی بعد از انقلاب به دلیل وجود ابعاد علمی و نبوغ و همچنین تأثیر گذار بر مردم به عنوان یک شخصیت جامع در مراکز مهم تصمیم گیری از جمله شورای انقلاب بودند و امام ایشان را برای مسئولیت های بسیار بزرگ از جمله مدیریت دستگاه قضایی کشور، تدوین قانون اساسی و ... انتخاب کردند.
رئیس ستاد تفسیر قرآن اصفهان در ادامه با اشاره به سخنی از امام(ره) که فرمودند «بهشتی یک ملت بود»، گفت : این تعبیر کمی نیست، بلکه یک تعبیر قرآنی است که خدا برای حضرت ابراهیم(ع) ذکر کرده اند.
انتهای پیام
نظر شما