به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام نجفی ظهر امروز در مراسم اختتامیه دومین جشنواره طیبات در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با ذکر این مطلب که موسسه جامعه القرآن الکریم و اهل البیت(ع) امروزه با 800 شعبه در سراسر کشور، از مهمترین مراکز قرآنی کشور است گفت: این موسسه فعالیت های خود را در قالب های مختلف دنبال می کند.
وی افزود: یکی از مهمترین برنامه های این موسسه، برگزاری مسابقات قرآنی و فرهنگی و علمی و ورزشی با عنوان طیبات است که امروز دومین دوره آن به پایان رسید؛ مسابقات قرآنی طیبات در ماه های بهمن و اسفند مرحله شهرستانی و استانی خود را پشت سرگذاشت و نفرات برگزیده به مسابقات ملی که در قم برگزار شد راه یافتند و روز گذشته مسابقات اصلی خود را برگزار کردند.
حجت الاسلام نجفی با اشاره به نقش مسابقات قرآن در افزایش انگیزه فعالان قرآنی بیان کرد: همه ساله سیل علاقه مندان به این معارف را گردهم جمع می کند، ولی باید دانست که برگزاری این مسابقات نیز در کنار شیرینی، سنگین و طاقت فرسا است.
معاون آموزش موسسه جامعه القرآن بیان کرد: با توجه به وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور برگزاری مسابقات قرآنی با مشکلات بسیاری برای موسسات همراه است، ولی قطعا نمی توان از این مسیر نیز که انگیزه های خوب و متناسبی به نسل جوان می دهد به سادگی گذشت.
حجت الاسلام نجفی با اشاره به اهمیت مساله رفاقت در مسابقات قرآن این موسسه گفت: یکی از مهمترین ارکان برگزاری این مسابقات، ارتقای روحیه رفاقت در بین جامعه قرآنی کشور بود زیرا در مسابقات قرآن، اخلاق محوری و وحدت و انس قرآنیان از همه عناصر مهمتر است و خوشبختانه امسال این رویکرد به شکل کامل حفظ شد.
وی گفت: یکی از نکات بسیار مثبت مسابقات طیبات امسال، در بخش قرآنی، ارتقای جدی کیفیت قرائات حافظان قرآن در بخش تجوید و وقف و ابتدا و صوت و لحن بود که خبر خوبی برای این موسسه است.
حجت الاسلام نجفی اظهارکرد: امسال 200 بانوی قرآنی جامعه القرآنی در مسابقات طیبات شرکت کردند و در بخش های مختلف روحیه قرآنی و اخلاقی خود را به نمایش گذاشتند و ضمن رقابت، رفاقت های قرآنی را نیز که الگوی سبک زندگی قرآنی است را به نمایش گذاشتند.
وی تصریح کرد: امسال سعی شده است که به منظور اصلاح و ارتقای عملکرد قرآنیان، کارنامه مسابقات به علاوه فرم داوری در اختیار متسابقین قرار گیرد تا از کم و کیف دقیق قرائت و نوع مسابقه خود سوای مباحث کلی و نمره کلی آشنا شوند و مشکلات و نقاط قوت خود را بهتر بشناسند.
نظر شما