دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
محتوای مسابقات قرآنی متناسب با نیاز روز جامعه تعیین شود

حوزه/ داور مسابقات معارفی گفت: باید محتوایی را برای متسابقین در نظر بگیریم که هم به کار زندگی امروز آنها بیاید و هم مخاطبان، نکات کاربردی را برداشت کنند که در بستر زندگی فردی و اجتماعی برایشان فایده دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم سید معصومه طباطبایی در جلسه نقد و بررسی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش معارف قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که در اداره کل اوقاف قم برگزار شد اظهار کرد: دقت نظری که در بخش‌های فنی مسابقات وجود داشت، قابل تحسین است.

وی افزود: مجموعه‌ی عملکرد اوقاف قم در برگزاری این مسابقات و در همه ابعاد بسیار خوب و قابل تقدیر است.

داور مسابقات معارفی قرآن کریم گفت: اشکالی که به مسابقات وارد است، قطع ارتباط با شرکت‌کنندگان و حتی برگزیدگان است در حالیکه می‌توان از طریق شبکه‌سازی ملی، از این ظرفیت‌های نخبگانی در همه استان‌ها برای ترغیب بیشتر افراد به مسابقات و نیز توسعه معارف دینی بهره برد.

وی ادامه داد: در این زمینه باید از برگزیدگان و شرکت‌کنندگان مرحله نهایی برای برگزاری کارگاه‌های قرآنی و معارفی در شهرها و استان‌های مختلف استفاده کرد.

خانم طباطبایی با بیان اینکه این افراد می‌توانند نیروی تبلیغی خوبی هم باشند گفت: بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی و رسانه‌ای نیاز به کارشناسان تفسیر، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه دارند بخصوص اینکه این کارشناسان از نسل جوان باشند.

این داور مسابقات معارفی بر استفاده از این ظرفیت نخبگانی توسط سازمان اوقاف و امور خیریه شد و افزود: بقاع متبرکه و مراکز قرآنی و معارفی موجود، جایگاه‌هایی هستند که می‌توان از این پتانسیل عظیم در آنها استفاده کرد.

وی به کاربردی‌سازی منابع امتحانی مسابقات معارفی اشاره و ابراز کرد: نظام مسائلی که در سطح جامعه با آنها مواجه هستیم با سال‌های قبل متفاوت است بنابراین باید محتوایی را برای متسابقین در نظر بگیریم که هم به کار زندگی امروز آنها بیاید و هم مخاطبان، نکات کاربردی را برداشت کنند که در بستر زندگی فردی و اجتماعی برایشان فایده دارد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha