به گزارش خبرنگارخبرگزاری «حوزه»، سید موسی حسینی کاشانی ظهر امروز در نشست شورای توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد، طی سخنانی از برگزاری نخستین کمیسیون تبلیغ و ترویج در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم یاد کرد و افزود: طرح بازآموزی قرائت قرآن کریم ویژه معلمان و تعلیم و ترویج آموزههای قرآنی با مشارکت مجموعههای مختلف از جمله آموزش و پرورش درحال پیگیری است.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکل ناتوانی دانشآموزان در روخوانی قرآن کریم به دنبال تقویت داشتههای علمی و تجربی 400 معلم هستیم، عنوان کرد: مربیان این طرح با مشارکت ادارهکل اوقاف و امور خیریه تامین میشود و شورای توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی نیز از نظر مالی حمایتهای لازم را خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته علمی بهمنظور بررسی روشهای آموزش قرآن کریم در مدارس یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم است.
وی با تاکید بر اینکه نظرات دستگاهها در مورد سند راهبردی فرهنگ قرآنی استان قم گرفته شده است، مطرح کرد: کلیات این سند مورد تایید قرار گرفته و بهعنوان مبنای تامین اعتبار شورا بر اساس ظرفیتها تدوین شده است.
حسینی کاشانی با بیان اینکه بیش از 90 مؤسسه آموزش عمومی، 33 مجموعه تخصصی، 17 مرکز پژوهشی و 41 مؤسسه فرهنگی با رویکرد قرآنی در استان قم فعالیت دارند، گفت: استان قم دارای 500 قاری استانی، بیش از 200 قاری کشوری، هشت قاری بینالمللی و 595 نفر حافظ کل قرآن کریم است.
وی بر لزوم ارائه آمارهای دقیق در سند راهبردی فرهنگ قرآنی استان قم تاکید کرد و ادامه داد: 33 پژوهشگر قرآنی، 200 داور قرآنی و 100 محفل قرآنی در استان قم فعالیت دارند.
انتهای پیام// ۱۵/ ۳۱۳
نظر شما