شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳
 «تحقیر مرجعیت» استراتژی جدید دشمن است/ شیوه های  دشمن در جنگ با  دین

حوزه/ رئیس ستاد اقامه نماز کشور در جمع عزاداران حسینی کرمان به تبیین تحرکات دشمن در دنیای امروز پرداخت و گفت: امروزه شاهد این هستیم که ما به چیزهایی باور داریم که اصلا دینی نیستند که گاهی حتی خلاف دین‎اند. خیلی از خرافات از همین قبیل است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمان،  استاد  محسن قرائتی به مناسبت ایام عزاداری امام حسین (ع) در دهه اول محرم، در مسجد امام شهر کرمان که به همت حوزه علمیه کرمان برگزار شده است، به تحرکات دشمن و پاسخ تحرکات دشمن پرداخت و گفت:  دشمن در مرحله اول می‌خواهد راه خدا را ببندد. میخواهد اسلام نباشد، جمهوری اسلامی نباشد. اگر نتوانست راه دومی را پیش میگیرد. به دنبال این میرود که راه را کج کند. قدم اول دشمن «يَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللّه» و اگر نتوانست «يَبْغُونَها عِوَجا» به دنبال تخریب صراط مستقیم میرود.

وی به نقشه‏‎های دشمن در منحرف کردن مسیر مومنین اشاره کرد و گفت: یکی از راهها در ایجاد انحراف،  بدعت است. یک چیزی که جزو‌ دین نیست را داخل دین میآورند. امروزه شاهد این هستیم که ما به چیزهایی باور داریم که اصلا دینی نیستند که گاهی حتی خلاف دیناند. خیلی از خرافات از همین قبیل است. حتی در عزاداریها که بیوقت طبل زده می‌شود یا طبل‌هایی بزرگ با صدای آزار دهنده داریم، اینها هیچ کدام جزو عزاداری محسوب نمیشود که گاهی موجب حق الناس نیز هستند. وقتی امام زمان (عج) ظهور کند بسیاری از مردم گمان میکنند دین تازهای آورده است چون با خیلی از مسائل دین آشنا نیستند.

مفسر قرآن کریم افزود: از دیگر راه های انحراف تهمت زدن به چهرههای پاک و‌ بزرگان است. تفسیر به رای‌ راه دیگری است که استفاده میکنند و ما همچنان شاهد افرادی هستیم که با تفسیر به رای از قرآن و روایات موجب انحرافات متعدد در میان مردم میشوند. البته تدبر در قرآن با ‌تفسیر به رای تفاوت دارد. تدبر یعنی  آب از چاه بیرون کشیدن اما تفسیر به رای یعنی از بیرون در چاه آب ریختن؛ یعنی تزریق سلیقه به آیات قرآن. این است که مشکل دارد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: جعل حدیث و ساخت حدیث دروغین از مهمترین حربههای دشمن است. علامه امینی در الغدیر می‌فرماید چهارصد هزار حدیث دروغین داریم‌. اینجا مشخص می‌شود حوزههای علمیه چه تاثیری در حفظ دین و دفاع از اصل دین دارند. فکر نکنید دیگر نیازی به حوزه نیست. هرچه دشمنی دشمن بیشتر می شود نیاز به روحانیون و علما بیشتر می‌شود.

استاد  قرائتی به برنامه های دیگر دشمن اشاره کرد و گفت: القای شبهه بخصوص از طریق اینترنت و ماهوارهها و رکود مساجد هم جزو برنامههای دشمنان است. مساجد راکد شود، به نفع دشمن است. باید در تمام مساجدی که پیش نمازشان پا به سن گذاشته است، یک طلبه خوش سلیقه جوان هم باشد تا مساجد را فعال کند.

وی افزود: کنار زدن اهل بیت(ع) از دیگر فعالیتها در انحراف اسلام است. در صدر اسلام خلیفه دوم دستور ممنوعیت نقل حدیث از پیامبر(ص) را صادر کرد. صد سال نقل حدیث از پیامبر (ص) ممنوع شد و هرکس دین داشت تنها قرآن میخواند. علامه امینی میفرمود: من به تنهایی از این موضوع نمیگذرم، حضرت علی(ع) و حضرت زهرا (س) هم اگر بگذرند من نمیگذرم چون من یک طلبهای هستم صد سال از حدیث محروم شدم.

مفسر قرآن کریم ادامه داد: از راههای انحراف، تحقیر مرجعیت است. باید دست مردم در دست مجتهد عادل بی هوس باشد. ما کشوری می خواهیم که مردم تابع فقیه عادل باشند. امام(ره) در اواخر حکومت پهلوی فتوا داد شیر نفت را ببندید و سربازها از سرباز خانهها فرار کنند. این اتفاقات افتاد و با دو فتوا کمر اقتصادی و نظامی شاه شکست. سیاسیون هیچ گاه همچین قدرتی ندارند، این قدرت مرجعیت است.

وی افزود: از دیگر راهها نهی از معروف، نهی از حجاب دخترها، نهی از رفتن به مسجد و بهانه تراشی است. به هرچیزی می‌رسیم تسلیم هستیم اما به دین که می‌رسیم تسلیم نیستیم. قرآن می‌گوید «وَمَا أُوتِيتُم مِّن الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلا». سرگرمیهای ناسالم هم جزو انحرافات است. «وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْتَرِی لَهْوَ الْحَدِیث» خیلی از برنامههای رادیو تلویزیون و‌ خیلی از درس‌هایی که حتی در دانشگاه و ‌حوزه خوانده می‌شود جزو همین سرگرمیها هستند.

مفسر قرآن کریم تاکید کرد: ترویج مسائل باطل و مطرح کردن مسائل فرعی‌ از دیگر حربههای دشمن است. گاهی یک مساله فرعی مطرح میشود تا از مردم مسائل اصلی بمانند. تحقیر رقیب روش دیگر است. اینکه تبلیغ میکنند که مسلمانان نمی‌فهمند یا جنس ایرانی خوب نیست. این روشی بود که‌ بنی صدر در تضعیف بسیج انجام میداد. بنی صدر حتی شهید رجایی را هم تحقیر میکرد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پایان در رابطه با روش مقابله با فعالیتهای دشمن گفت: یکی از بهترین راهها برای مبارزه با دشمنیهای دشمن، تقویت مراسمات مذهبی است. باید آن‌ها که وضعیت مالی خوبی دارند در این زمینه هزینه کنند. هرکس هرکاری که میتواند در این زمینه انجام دهد باید انجام دهد. روش دیگر تقویت حوزهها و طلاب است. تقویت مساجد از دیگر راهکارها است. مساجد برای همه افراد با روحیات مختلف باید برنامه داشته باشند.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha