به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، خانم سلیمی در این نشست گفت: گردهمایی مسلمانان در کربلا همزمان با اربعین حسینی(ع) بزرگ ترین تجمع جهان اسلام است. برای پیشگیری از بیماری ها و مشکلات احتمالی در طول سفر نکاتی کلیدی باید رعایت شود.
وی در ادامه به بیان نکات بهداشتی در مسیر سفر اربعین پرداخت و گفت: در طول این مسیر به علت اینکه ازدحام جمعیت زیاد است و مردم از تمام نقاط جهان اسلام به زیارت اربعین می روند، امکان اینکه بیماری های واگیر دار انتقال پیدا کند، بیشتر است .
سلیمی افزود: اولین و مهم ترین نکته ی بهداشتی که زائران باید آن را رعایت کنند، این است که شستشوی مداوم دست ها را فراموش نکنند، در مکان های پرتردد حتما دست هایشان را با آب و صابون بشویند.
استاد حوزه علمیه گفت: بیماری آنفولاآنزا بیماری شایع در این سفر می باشد. علائم آن تب و لرز ، سرفه، خستگی و کسل بودن و... می باشد. افراد با سن حساس مثل کودکان، افراد مسن، افراد با بیماری دیابتی و تنفسی، بیشتر به این بیماری دچار می شوند. بنابراین بیشتر باید احتیاط کنند، واکسن آنفولوآنزا را باید دو هفته قبل از سفر تزریق نمایند.
وی افزود: با توجه به تراکم جمعیت در اربعین، استفاده از ماسک در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از ویروس ها و میکروب ها موثر خواهد بود، بر این اساس بهتر است تا زائران به تعداد روزهای سفر، ماسک همراه داشته و روزانه یک ماسک را استفاده کنند. پیاده روی طولانی در مراسم روز اربعین برای افرادی که دچار بیماری های قلبی پیشرفته هستند به هیچ وجه مناسب نیست و بهتر است این بیماران از وسایل نقلیه، استفاده کنند.
سلیمی در پایان گفت: در مسیر پیاده روی از كفش راحت استفاده شود؛ زائران به خاطر اینکه مسیر طولانی است از کفشی مناسب استفاده کنند تا از ناحیه پا دچار مشکل نشوند.