به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، امروز در جمع طلاب خواهر حوزه علمیه استان، با اشاره به جایگاه زن در خانواده، اظهار کرد: نقش و جایگاه زن و مادر بهاندازهای در دین مبین اسلام اهمیت دارد که در روایت آمده بهشت زیر قدمهای مادران است.
وی افزود: وقتی رسول گرامی اسلام در ابتدای زندگی فاطمه زهرا(س) و علی(ع) به منزل آنها تشریف آوردند، از علی(ع) پرسیدند فاطمه برای شما چه طور همسری است؟ امام علی(ع) پاسخ داد: «نعم العون علی طاعه الله»؛ در اطاعت کردن از خدا یار و یاور خوبی است. حضرت در پاسخ به سؤال رسول گرامی اسلام مزیتهای دنیوی و ظاهری را نمیگوید بلکه میفرماید بهترین کمک برای طاعت خداوند است.
وی در ادامه با اشاره به شرایط طلاب خواهر که همسران غیر طلبه دارند، افزود: طلاب در جهاد فرهنگی و تبلیغی هستند، اما در زندگی امکان دارد به جاهایی رفت و آمد کنند که با منطق زندگی طلبگی منافات و تداخل دارد. بهویژه در زمانی که همسر خانم طلبه فرد عادی است و میخواهد زندگی خداپسندانه و سازگار با آیتمهای اسلامی داشته باشد، این موضوع بیشتر نمود مییابد که در این بین باید مرد مدیریت کند. البته در این مدیریت ممکن است مرد به دلیل سلایق و علایق خانم طلبه خود که دور از منطق نیست، مورد هجمه قرار بگیرد که این جهاد بالاتر و سختتری است.
حجتالاسلام سالاری مکی با بیان اینکه بهترین کمک بودن در مسیر طاعت خدا تا آخر وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: در این مسیر عشق تنها کفایت نمیکند، زیرا امروز به برخی آیتمهای دیگر نیاز داریم که باید در مورد آنها تفکر، مطالعه و مهارت داشته باشیم، از جمله ببینیم آیا در خانواده ما مسجد جزء اولویتها است؟ نماز صبح ما در چه جایگاهی قرار دارد؟ و ...
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: در جامعه امروز مدیریت زندگی باید با مهارت افزایی توأم باشد تا بتوانیم به حیات طیبه و سبک زندگی اسلامی دست یابیم.
انتهای پیام/