به گزارش خبرنگار خبرگزاري «حوزه»، خانم عباسي ندوشن، امروز در درس اخلاق ويژه كاركنان مديريت حوزه علميه خواهران هرمزگان برگزار شد، ضمن اشاره به جايگاه طلبگي در سطح جامعه، بيان داشت: برداشت جامعه از واژه طلبه برخورداري طلاب از رفتار و منشي عالي در ظاهر و باطن و الگو بودن آنها براي ديگران است.
وي با تاكيد بر اينكه طلاب بايد در رفتار خود دقت داشته باشند، گفت: نقد از رفتار يا اخلاق مدير و يا ديگر مسئولان بايد به دور از اغراض منفي بلكه براي رفع مشكل و اصلاح وضعيت موجود باشد.
خانم عباسي ندوشن توجه به رعايت اخلاق عملي و خودسازي را بسيار ضروري دانست.
معاون فرهنگي تبليغي مديريت حوزه علميه خواهران هرمزگان تاكيد كرد: نقد از ديگران بايد به دور از حسادت بلكه براي رشد و كمال آنها باشد.
وي با اشاره به اينكه رفتار فرد حسود براي هيچ كس غير از انسان حسود قابل تشخيص نيست، افزود: انسان ها بايد با حفظ خود از گناهان، از هرگونه زمينه سازي براي افتادن در دام دوستي، همكاري، شراكت و يا گاهي برنامه نويسي با شيطان خود را حفظ كنند.
خانم عباسي در پايان با بيان اينكه خصلت حسادت در انسان ها ويرانگر است، گفت: افراد براي حفظ خود از گناهان بخصوص حسادت با خود عهد كنند كه در زمان ارتكاب معصيتي يك عامل بازدارنده مانند تنبيه و اجبار به انجام عملي را انجام دهند.
نظر شما