به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار اعضای بسیج سازمان صدا و سیما، رسالت رسانه ملی را فرهنگ سازی صحیح و تبیین معارف اسلامی دانستند و با بیان این که امروز تاثیری که رسانه ها در دنیا دارند از تاثیر سلاح های مختلف جنگی بیشتر است، گفتند: در دنیای امروز روی مسائل رسانه ای سرمایه گذاری فوق العاده ای می کنند؛ امروز یکی از کارهای صهیونیست ها این است که رسانه های مهم دنیا را در اختیار گرفته اند؛ در چنین شرایطی ما باید به رسانه ها به ویژه رسانه ملی اهمیت فوق العاده ای بدهیم.
معظم له کار رسانه ای را شاخه ای از امر به معروف و نهی از منکر دانستند و با استناد به آیات 106 و 110 سوره آل عمران به تبیین دو شاخه عام و خاص امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.
ایشان گفتند: ما دو مدل امر به معروف و نهی از منکر داریم؛ یک نوع امر به معروف در حد گفتن و تذکر دادن به صورت صحیح و منطقی است؛ این شاخه رسالتی همگانی است و صدا و سیما و دیگر رسانه ها نیز در زمره همین موضوع هستند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی یادآورشدند: یک مرحله نیز که نیاز به کار فیزیکی و برخورد با متخلفان دارند وظیفه آحاد مردم نیست، بلکه وظیفه مسؤولان و دستگاه ها است که باید جلوی مفاسد را بگیرند.
معظم له در ادامه با بیان این که صدا سیما تشکیلاتی با شاخه و برگ های متعدد است، بر ضرورت توجه بیش از پیش متولیان صدا و سیما در تهیه و تولید برنامه ها تاکید کردند و گفتند: هرگونه غفلت باعث ایجاد مشکلاتی می شود.
ایشان مراقبت نسبت به نفوذ نااهلان را به مسؤولان صدا و سیما توصیه و تاکید کردند: خدا نکند افراد نفوذی در صدا و سیما نفوذ کنند، باید مراقب نفوذی ها بود، نفوذی ها ممکن است کارهایی بکنند که نتیجه آن تضعیف نظام اسلامی باشد.
معظم له بر لزوم درس گرفتن از اتفاقات گذشته در ماجرای نفوذ تاکید کردند و بیان داشتند: نفوذی ها بویژه در پست های حساس که با اموال و بیت المال سرو کار دارد ضربه های سختی می زنند؛ متاسفانه گاهی وقتی با خبر می شوند که کار از کار گذشته است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی ابراز کردند: باید قبل از این که نفوذی ها ضربه بزنند مراقب شان بود مثل همان مسؤولی که در یکی از بانک های مهم کشور قرار گرفت و بعد از آن همه اختلاس از کشور فرار کرد و دست هیچ کس به او نمی رسد.
ایشان بهره گیری از ابزارهای نوین و تکنولوژی های روز را به دست اندرکاران صدا و سیما توصیه کردند و افزودند: صدا و سیما باید آخرین تکنولوژی ها را در اختیار داشته باشد تا از دنیا عقب نماند.
معظم له فرهنگ سازی برای مسائل ارزشی و دینی را رسالت دیگر رسانه ملی عنوان کردند و گفتند: صدا و سیما باید با روش های غیر مستقیم و جذاب در صدد ترویج و تبیین مسائل دینی و اسلامی باشد.
ایشان اضافه کردند: تمامی برنامه های صدا و سیما و حتی برنامه های طنز و سرگرمی نیز باید هدف را دنبال کند و می توان همین برنامه ها که هزینه زیادی هم بابت تهیه و تولید آن خرج می شود را به برنامه هایی آموزنده تبدیل کرد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به گسترش فضای مجازی، گفتند: رسانه ملی باید پادزهری برای فضای مجازی باشد و به گونه ای برنامه ریزی کند که تخریب ها و هجمه های صورت گرفته در این فضا کم اثر و بی اثر شود.
ایشان در پایان رصد و شناسایی نقشه های دشمن و برنامه ریزی هدفمند برای مقابله با این نقشه ها را به دست اندرکاران رسانه ملی توصیه و تاکید کردند: توجه شما به نوجوانان و جوانان باید بیش از دیگر مقاطع سنی باشد، دشمن در حال برنامه ریزی برای انحراف نسل جوان جامعه است، صدا و سیما در برنامه هایی که برای این مقاطع سنی تهیه و تولید می کند باید بیش از پیش مراقب باشد.
۳۱۳/۳۲