به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، دکتر مرندی پیش از ظهر امروز در ششمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی که در سالن همایش های دفترتبلیغات اسلامی حوزه در قم برگزار شد، گفت: برای برگزاری بهتر این همایش لازم است از مراجع تقلید و علما و مسئولین حوزه قدر دانی و تشکر کرد.
رئیس ششمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی اظهار داشت: معتقدیم این همایش ها می تواند به ارتقای سلامت معنوی جامعه کند، چرا که اروپایی همه تلاششان از 100 سال پیش این بوده که دین را از سلامت جدا کنند و به خوبی در این عرصه موفق شدند، ولی جامعه سلامت ایران هم باید برای برگرداندن دین وسلامت معنوی و اعتقادی به جامعه و با همکاری همه نهادها و مراکز علمی و دانشگاهی تلاش کند.
وی افزود: غربی ها در عرصه سلامت سالها در حال فعالیت هستند، ولی چون اعتقادی به دین و مذهب ندارند، نتوانستند توفیق چندانی داشته باشند، اما مسئله دعا و معنویت مسئله ای است که نمی توانند حتی مذهبی های سایر مذاهب از کنار آن براحتی بگذرند، چون تأثیر دعا را در سلامت جسمی خود مشاهده کردند.
مرندی اظهار داشت: نباید هدف توجه به سلامت معنوی تنها زندگی برای چند روز اضافه در دنیا بعد از درد و مرض و شفای مریضی باشد، بلکه باید طوری حرکت و برنامه ریزی کرد که سلامت معنوی در همه ابعاد زندگی انسان دخالت و تجلی داشته باشد.
رئیس ششمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی اظهار داشت: این کاری است که جامعه سلامت کشور با همکاری حوزه های علمیه می تواند آن را به سامان برساند.
313/40