به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه گردهمائی مبلّغین پاکستان در تاریخ ۳۱ فروردین گذشته در تالار اجتماعات جامعةالکوثر اسلام آباد توسط امور تبلیغ، اداره اتباطات و امور بین الملل نمایندگی جامعة المصطفی در پاکستان برگزار شد.
در این گردهمائی برادران و خواهران دو مدرسه المصطفی اسلام آباد و پنج مدرسه پیوسته راولپندی اسلام آباد شرکت کردند و همچنین تعدادی از طلاب جامعة الکوثر و مدرسین مدارس اسلام آباد شرکت کردند.
در آستانه ماه مبارک رمضان و تعطیلات تابستانی به منظور دانش افزائی طلابِ عازم به انجام رسالت تبلیغی، این گردهمائی با محورهای زیر برگزار شد:
بیان تجربیات و نحوه تبلیغِ تبلیغی جماعت
آشنائی با مشکلات و موانع در راه تبلیغ و انحرافات
راه کارهای جلب قشر جوان و نقش فضای مجازی در هدایت نسل جوان
راه کارهای تبلیغ و عوامل موفقیت مبلّغ
معرفی منابع وتهیه مواد تبلیغی
اخلاص در تبلیغ و اجرو پاداش تبلیغ دین و معارف مکتب مقدس اهل بیت(ع)
نقش آشنائی از روان شناسی مخاطب در تبلیغ
این گردهمائی به صورت دو جلسه برگزار شد.
جلسه اول ازساعت۸:۳۰ صبح آغاز شد و تا ساعت ۱۲:۴۰ ادامه داشت و جلسه دوم از ساعت ۲ الی ساعت۶ عصر برگزار شد. مبلّغین موفق و با تجربه و آگاه از اوضاع عقیدتی و اجتماعی پاکستان در محورهای مختلف و موضوعات از قبل تعیین شده سخنرانی کردند.
مدیر ارتباطات و امور بین الملل نمایندگی جامعة المصطفی العالمیه در پاکستان حجتالاسلام والمسلمین آقای انیس الحسنین از مهمانان تقدیر و تشکر کرد و اهداف و مقاصد گردهمائی را تبیین نمودند و افزودند: فقط انجام تبلیغ اهمیت ندارد، بلکه کیفیت انجام تبلیغ نیز از اهمیت بسزائی برخوردار است تا تبلیغ تأثیر لازم را داشته باشد و نتائج مطلوب به دست آید. ایشان گفتند: یکی از رسالت های المصطفی تربیت مبلّغین متقی ، مخلص ، ماهروآگاه از مقتضیات زمان و مکان است تا بتوانند در امر رشد و هدایت مردم موفّق باشند و چهره واقعی تشیّع را روشن سازند.
مهمان ویژه جلسة قبل از ظهر شیخ محسن علی نجفی دام ظله بود. وی ایام میلاد مسعود منجی عالم بشریت را تبریک گفت و افزود: بشر همه نظام ها را آزموده و به این نتیجه رسیده است که هیچ نظامی سعادت دنیوی و اخروی انسان را تضمین نمیکند، لذا منتظر منجی عالم بشریت است تا از رنج ها رهائی یابد و شاهد تحقق وعده الهی و افراشته شدن پرچم عدل و انصاف بر جهان باشد.
وی در توصیه به مبلغان به روش های محبوب شدن و موفقیت یک مبلغ در میان مردم و تاثیرگذاری سخنان او اشاره کرد و افزود: توجه به اوضاع فعلی کشور و آگاهی از توطئه های دشمن بسیار لازم است و بر اتحاد و وحدت بین صفوف علما تأکید کرد.
در قسمت پایانی جلسه قبل از ظهر مراسم عمامه گذاری طلاب جامعة المصطفی العالمیه اسلام آباد ب با حضور شیخ محسن علی نجفی انجام شد و طلاب، ملبّس به لباس مقدس روحانیت شدند.
حافظ محمد صفوان که سابقه تبلیغ سی و پنج ساله در بزرگترین نهاد تبلیغی جهان "تبلیغی جماعت" دارد و به سه قاره جهان به منظور تبلیغ دین سفر کرده است، گفت: لازم است که مبلّغ با نگاه مهربانی به مخاطب نگاه کند و از مخاطب تنفر نداشته باشد و به باور های مخاطب حمله نکند و مقدسات مخاطب را مستقیما مورد نقد قرار ندهد.
وی در ادامه مراحل تبلیغ و روش تبلیغ ، "تبلیغی جماعت" را توضیح داد و گفت: هر عضو هر ماه حد اقل سه روز برای تبلیغ صرف می کند و آغاز تبلیغ اجتماعی "تبلیغی جماعت" از جاهایی آغاز شد که مورد اجتماع چند نفربوده است مثل درخت های سایه دار که افراد زیرآن جمع می شدند و مساجد که محل اجتماع مردم بوده است و همچنین ایستگاه های قطار و ترمینال ها و اماکن عمومی و غیره.
در بخش بعدی برنامه به مبلّغین برتر لوح تقدیر اهداء شد و همچنین طلاب ممتاز جامعةالمصطفی العالمیه واحد برادران اسلام آباد جوائزی دریافت کردند.
دربخش پایانی مدیر ارتباطات وامور بین الملل نمایندگی المصطفی درپاکستان حجةالاسلام والمسلمین انیس الحسنین از مهمانان گرامی و طلاب و اساتید مجدداً تشکر و قدردانی کردند و کمبودهای موجود در بخش تبلیغ و نیاز مندیها را بیان کردند و به جمع بندی پرداختند و برنامه با دعای ظهور امام زمان(ع) پایان یافت.
نظر شما