دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳
سید موسی حسینی کاشانی

حوزه/ نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ابوذر استان قم با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه  سید موسی حسینی کاشانی در اولین نشست شورای سیاستگذاری جشنواره ابوذر استان قم که درخبرگزاری حوزه برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این جشنواره خاطر نشان ساخت: برگزاری چنین جشنواره هایی برای رسانه های قم بسیار موثر خواهد بود، چرا که جایگاه خبر قم دارای جایگاه ویژه ای در کشور است؛ وجود  و حضور مراکز حوزوی همچون حوزه علمیه، جامعه مدرسین، جامعه المصطفی، دفتر تبلیغات و مراجع تقلید، نشان دهنده جایگاه خاصی است در زمینه خبر و انعکاس خبر چه دربعد کشوری و چه بعد بین المللی جایگاه ویژه ای را برای خود در نظر گرفته است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان این که جشنواره گذشته موجب تحرک  و ایجاد انگیزه وهمچنین موجب محک زدن رسانه ای ها شد، ادامه داد: حضور مراجع و بزرگان حوزه، جشنواره ابوذر را پررنگ جلوه خواهد داد و باید سعی شود  در این جشنواره از ظرفیت های قم استفاده شود و سطح رسانه قم ارتقای بیشتری پیدا کند.

وی با بیان این که یک جشنواره ارزشی مانند ابوذر در بخش رسانه می تواند تاثیر گذار باشد  بیان داشت:  باید با برنامه ریزی موثر و دقیق در چگونگی برگزاری جشنواره های همسو در عرصه رسانه سطح استان را ارتقا دهیم.

حسینی کاشانی با تاکید بر این که در جشنواره ابوذرباید سراغ  نکاتی برویم که می خواهیم خروجی آثار به آن سمت باشد، گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی  یکی از مواردی می باشد که می تواند با رویکرد های متفاوت و سیاست های  مختلف سطح رسانه ای استان را ارتقا دهد.

وی افزود: در سال گذشته برگزاری این جشنواره موجب تحرک و ارتقا انگیزه های خبری خبرنگاران و اصحاب رسانه در استان شد، لذا برگزاری چنین جشنواره ارزشی می تواند تاثیرگذار باشد.

مدیرکل ارشاد قم ابراز داشت: در کارهای فرهنگی همیشه سعی داشته باشیم، دنبال کاری باشیم  که متکفلی برای این کار تعریف نشده باشد، چه بسا در زمین مانده باشد وهمچنین در یک جشنواره همه توقعات و ابعاد متعدد را نداشته باشیم چرا که تعدد موجب افت کیفیت خواهد شد.

وی تصریح کرد: در بعد آثار باید تعریف قالب با استانداردها معمول همراه باشد واستاندارد جشنواره مطبوعات حفظ و قالب ها نباید دستکاری شوند.

 حسینی کاشانی در پایان خاطر نشان ساخت: محور ها و موضوعاتی که امروز باید بیشتر در عرصه فرهنگ مد نظر باشد، بیانیه گام دوم انقلاب است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است و همچنین  باید مباحث روزشهر و موضوعات آزاد  نیز مورد توجه قرار گیرد.

مهدی تاجیک رئیس بسیج رسانه استان و رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره تولیدات رسانه‌ای ابوذر قم نیز در ادامه، ضمن اشاره به برگزاری جشنواره ابوذر ابراز داشت: تجربه ای که  در جشنواره ابوذر سال گذشته  بدست آمد نسبت به سال های گذشته متفاوت تر بوده چرا که هم  در مرحله اجرا و همچنین از نظر استفاده از ظرفیت سازمان بسیج و افزایش تعداد شرکت کننده ها و آثار دریافتی رضایت بخش بود.

وی تصریح کرد: در جشنواره پیش رو قصد داریم با استفاده از  ظرفیت های پیش روی استان و همچنین استفاده از ظرفیت فضای مجازی  نسبت به تجارب سال های گذشته از ابعاد مختلف ساختار، موضوعات و قالب ها یک گام جلوتر حرکت کنیم.

 رئیس بسیج رسانه استان قم  بیان داشت: همچنین در نظر داریم برای این که جشنواره یک خط سیر رشدی و تعاملی داشته باشیم، هدایت و جهت دهی به موضوعات جشنواره را پر رنگ تر کنیم و  سعی بر این شده  در جشنواره پیش رو بر مسئله هدایت و جهت دهی متمرکز شویم که جای این بحث در شورای سیاستگذاری جشنواره است.

سید جواد اشرفی دبیر پنجمین جشنواره تولیدات رسانه‌ای ابوذر استان قم هم گفت: فراخوان جشنواره درباره موضوعات، رشته‌ها و بخش‌های ویژه جشنواره اعلام خواهد شد. همچنان‌که تلاش می‌شود در قالب نشست خبری فرایند برگزاری جشنواره به اطلاع مخاطبان برسد.

در ادامه این نشست، محمدرضا شعبانی راد(معاون اطلاعات و اخبار صداوسیمای مرکز قم)، ‌حجت الاسلام طباطبایی(که به نمایندگی از ابوالقاسم مقیمی مدیرعامل سازمان فرهنگی شهرداری قم آمده بود)، مجید تناور(رئیس قرارگاه فضای مجازی استان قم)، حسن صدرایی عارف (سردبیر خبرگزاری حوزه)، محمد حسین رضایی(مستندساز و مدیر پایگاه خبری 598) و  یزدی نژاد(رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان قم) از دیگر اعضای شورای سیاست‌گذاری  مطالبی در راستای جشنواره ارائه نمودند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha