به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، حجت الاسلام سیدجلال حسینی، ظهر امروز در نشستی با جمعی از فرماندهان و پرسنل سپاه پاسداران شهرستان کامیاران که در مدرسه علمیه امام باقر (ع) برگزار گردید، اظهار داشت: در ابتدای انقلاب بسیاری از گروه های سیاسی برای ساقط کردن نظام اسلامی دست به سلاح بردند و در خیایانها و میادین کشور حمام خون به راه انداختند.
مدیر مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع) شهرستان کامیاران گفت: در همان زمان مردم به صورت خودجوش اقدام به تشکیل هسته های مقاومت در مقابل این جریان های برانداز نمودند و این هسته ها بعد از مدت زمان کوتاهی سازماندهی شدند و به شکل کمیته انقلاب اسلامی در جامعه شناخته شدند.
این استاد حوزه علمیه استان کردستان بیان کرد: بعد از تشکیل کمیته انقلاب اسلامی و تلاش های فرهنگی این کمیته برای زدودن عناصر ضدانقلاب و طاغوتی در کشور به یکباره جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث علیه ملت ایران آغاز شد.
حجت الاسلام حسینی در ادامه تاکید کرد: در همان بدو تجاوز همه جانبه رژیم منحوس بعث باعث گردید که به فرمان امام خمینی (ره) بسیاری از جوانان این مملکت تحت عنوان بسیجی و سپاهی رهسپار جبهه های جنگ علیه باطق شوند.
مدیر مدرسه علمیه امام محمد باقر (ع) شهرستان کامیاران ادامه داد: تداوم و طولانی شدن جنگ هشت ساله منجر به تشکیل نیروهای قوی، متدین و انقلابی به دستور امام خمینی به نام سپاه پاسداران گردید.
وی اضافه کرد: سرانجام در اردیبهشت سال 1358 شورای انقلاب با تأسیس شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گامی اساسی در راه سازماندهی این نهاد برداشت و همین امر باعث شد که پیشروی های ارتش تا دندان مسلح صدام حسین معلوم متوقف شود.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: هدف از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن و کوشش در راه تحقق آرمان های الهی و گسترش حاکمیت قانون بود که البته تقویت توان دفاعی جمهوری اسلامی از راه همکاری با دیگر نیروهای مسلح و آموزش نظامی، از دیگر اهداف تشکیل این نهاد شمرده می شود.
مدیر مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع) شهرستان کامیاران تاکید کرد: امام خمینی (ره) در بخشی از سخنان خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرمودند: «من از سپاه راضی هستم و به هیچوجه نظرم از شما برنمیگردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی میدارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقهای جز سابقه اسلامی ندارید.»
حجت الاسلام حسینی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت اللّه خامنهای هم درباره جایگاه سپاه در نظام جمهوری اسلامی ایران میفرمایند: «سپاه در تاریخ شناخته شده خود ما، یک پدیده کمنظیر و شاید بینظیر است؛ یعنی سپاه، موجودی است که ولادت و رشد و نمای آن در صحنه انقلاب، آن هم در عرصه دشوارترین آزمونهای انقلاب بود».
این استاد حوزوی ادامه داد: در نهایت باید گفت که کارنامه پر افتخار سپاه در عرصههای مختلف، امیدهای فراوانی را برای مسئولان نظام و همه دوستداران انقلاب در سراسر جهان ایجاد کرده است، سپاهی که از خود مردم است و ضرورت حضورش در همه صحنه ها غیر قابل انکار است.
حجت الاسلام حسینی یادآور شد: بعد از پایان دوران دفاع مقدس، سپاه پاسداران وارد فاز سازندگی در کشور شد و تاکنون در قالب قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) پروژه های بسیار بزرگی در سطح کشور به انجام رسیده است.
نظر شما