به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از دیلی صباح، یک گزارشگر نژادپرستی سازمان ملل متحد می گوید که ممنوعیت برقع در کشور هلند بیشتر از اینکه مفید باشد صدمه زده و چنین قوانینی در یک جامعه با مدارای مذهبی جایگاهی ندارد.
تسنوی آخیمه ، گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ، روز دوشنبه گفت: زنانی که دارای حجاب اسلامی هستند ، از زمان لازم الاجرا شدن قانون در تاریخ 1 آگوست ، آزار و اذیت بیشتری را متحمل می شوند. پوشیدن پوشیه و حجاب صورت در ساختمان های عمومی و حمل و نقل غیرقانونی است.
آخیمه در گزارشی پس از یک سفر یک هفته در هلند ، گفت: این قانون در جامعه جایی ندارد که خود را به ارتقاء برابری جنسیتی مفتخر می داند.
وی گفت: بحث سیاسی پیرامون تصویب این قانون ، به شکل هدفمند به زنان مسلمان آسیب زده و حتی اگر تعمدی در این کار نبود مطمئنا تاثیر منفی خودش را گذاشته است.
آخیمه خاطرنشان کرد که این ممنوعیت منعکس کننده «تحکیم اسلام هراسی» در هلند است.
گفتنی است طبق قانونی که اخیرا در هلند به تصویب رسیده، زدن برقع و پوشیه ممنوع بوده و تحت این ممنوعیت افراد باید در فضاهای عمومی قابل تشخیص باشند ، این قانون در رابطه با کلاه ایمنی یا کلاه هایی که چهره را می پوشانندنیز صدق می کند و متخلفان با جریمه 150 یورو (165 دلار) مجازات می شود.
گرت ویلدرز ، سیاستمدار راستگرا و ضداسلامی ، ممنوعیت حجاب صورت را که می تواند با دستگیری شهروندان خصوصی انجام شود - در سال 2005 پیشنهاد داده بود.
وی در خصوص اسلام هراسی افزود: در بسیاری از زمینه های زندگی - از جمله گفتمان اجتماعی و سیاسی و حتی از طریق برخی قوانین و سیاست ها - این پیام تقویت می شود که به معنای واقعی هلندی بودن سفیدپوست بودن و داشتن اصالت غربی است که این غلط است.
او همچنین از دولت خواست که برای آموزش مردم در مورد «تاریخ برده داری و استعمار ، به عنوان تاریخچه ی تبعیت نظام مند سیستماتیک» ، اقدامات بیشتری انجام دهد.
نظر شما