شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
یوسفی راد

حوزه/ معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت گفت: در سال‌های آینده سطح ۴ علوم دینی ( مقطع دکترا ) برای طلاب اهل سنت راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کردستان، مرتضی یوسفی‌راد در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید مدارس دینی که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه تاسیس شورای مدارس علوم دینی اهل سنت تربیت عالمان متعهد و پایبند است.

وی افزود: رسالت اندیشه اسلامی در کنار زندگی مادی سوق دادن افراد به زندگی معنوی و هدایت آنها به راه راست است زیرا بُعد مالی انسان را به مثابه غرب جدید بار می‌آورد که نتیجه و حاصل  آن مواردی است که امروز از طرف غرب شاهد آن هستیم.

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه مدارس دینی اهل سنت با اشاره به اینکه در اندیشه اسلامی هر آنچه بر علیه بشریت باشد ممنوع و حرام است، خاطرنشان کرد: با توجه به مادی بودن فطرت انسان باید جهت‌گیری و برنامه‌ریزی‌هایی برای این مهم و هدایت درست جامعه به عنوان مودیان اصلی ترویج دین اسلام داشته باشیم. ‌

یوسفی‌راد تصریح کرد: در دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس اهل سنت برای تربیت عالمان دینی برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ایم و در این دبیرخانه خود را مسول این می‌دانیم که مروج مذهب شافعی با متدهای جدید در دنیا باشیم.

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه مدارس دینی اهل سنت گفت: در راستای ترویج اسلام اصل را بر توانمندسازی اساتید و طلاب گذاشته‌ایم بنابراین طرح پنج ساله ایجاد کارگاه‌های آموزشی در کنار آزمون‌ها و غیره را در استان‌ها برای توانمند کردن اساتید برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

یوسفی‌راد با بیان اینکه برای پیشرفت علوم دینی اهل سنت سطوح علمی سه و چهار را نیز در نظر گرفته‌ایم، تصریح کرد: در حال حاضر مدارج حوزه‌های اهل سنت تا سطح دو هستند، اما وجود سطح ۳ را نیز در جامعه‌المصطفی و دانشگاه ادیان و ... مطرح کرده‌ایم.

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه مدارس دینی اهل سنت خاطرنشان کرد: در مقاطعی سال گذشته در جامعه‌‍‌المصطفی حدود ۸۰ نفر را بورسیه کردیم و علاوه بر آن یازده رشته تخصصی را متناسب با نیاز سنجی‌های انجام شده به صورت نیاز استان‌های مختلف در رشته‌های تخصصی دایر کرده‌ایم.

یوسفی‌راد اعلام کرد: امیدواریم برای سال‌های آینده سطح۴ که همان دکتری است را برای دانشجویان اهل سنت داشته باشیم.

وی اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده درصددیم مرکز تخصصی کردستان را در دو رشته در راستای افزایش توانمندی بیشتر دانشجویان علوم دینی توسعه دهیم.

یوسفی‌راد در پایان تصریح کرد: زندگی در عصرجدید طالب این است که از دین فهمی جدید و جامع داشته باشیم تا نتیجه آن را در آینده ببینیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha