به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار جمعی از دانشجویان و جوانان شهر «آدیامان» ترکیه که در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد بیان داشتند: دین حریم شخصی هر انسانی است و در نهاد هر کسی، میل به دین وجود دارد چرا که دین با ابدیت بشر در ارتباط است.
ایشان ادامه دادند: انسان موجودی ابدی است و هرگز از بین نمی رود و تا ابد زنده است اما همچون مسافری از دنیا به برزخ و از برزخ به قیامت و از قیامت –انشالله- به بهشت می رود.
معظم له خاطرنشان کردند: هر چیزی در این جهان یک عمر مشخص دارد و روزی عاقبت از بین می رود؛ «کُلُّ مَنْ عَلَیْهَا فَانٍ»، اما چون انسان یک موجود ابدی است و سفر ابدیت را در پیش دارد باید یک توشه ابدی تهیه کند که در این سفر همراه او باشد و غیر از توحید، وحی، نبوت، امامت و ولایت هیچ چیز دیگر نمی تواند چنین ویژگی را داشته باشد؛ «وَیَبْقَی وَجْهُ رَبِّکَ ذُو الْجَلالِ وَالإکْرَامِ».
حضرت آیت الله جوادی آملی تصریح داشتند: اگر کسی عمرش را در راه دین و علم صرف نکند مانند درختی است که گرچه شاخه های آن رشد می کند اما ریشه آن در خاک و لجن است.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به آیه مودت اشاره کردند و بیان داشتند: قرآن کریم فرمود که مزد رسالت «الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَی» است؛ نکته این آیه اینجاست که «فی القربی» ظرف مستقر است؛ یعنی مودتِ مستقر، ریشه دار و زوال ناپذیر، اجر رسالت است.
معظم له انس بیشتر با قرآن کریم و شناخت سیره اهل بیت علیهم السلام را دو راهکار مهم برای وحدت میان مسلمانان دانستند و ابراز داشتند: جهان اسلام بیش از گذشته به وحدت عالمانه نیازمند است، قرآن در موارد متعدد مسلمانان را به وحدت دعوت کرده است و ائمه علیهم السلام نیز که عِدل قرآن کریم هستند، هرگز مردم را به اختلاف دعوت نکردند، بلکه فرمودند حق را معرفی کنید.
حضرت آیت الله جوادی آملی اذعان داشتند: جوانانی که استعداد خوب و مناسبی دارند طلبگی و فرصت انس با قرآن و عترت را از دست ندهند، شما وقتی طلبه شدید بهتر می توانید حق را دریابید و آن را به دیگران معرفی کنید.
نظر شما