به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، امروز در نشست هماهنگی برگزاری سومین یادواره شهدای طلبه و روحانی استان، با اشاره به نقش ویژه روحانیت در انقلاب و نظام، افزود: باید نقش روحانیت در اصل انقلاب و شکلگیری آن، دفاع از نظام، تثبیت و بالندگی نظام و امروز در خدماترسانی و مدیریت کشور برای جوانان و نوجوانان تبیین شود.
رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: باید نقش پررنگ روحانیت در شئون مختلف انقلاب و نظام و کشور برای جوانان و نوجوانان تبیین شود تا نسل جدید ما از گذشته خود منقطع نشود.
وی با تأکید بر اینکه نباید این خاطرات و نقشها کمرنگ شود، اظهار کرد: برگزاری یادواره ۷۲ شهید طلبه و روحانی خراسان شمالی صرفاً یک اجتماع نیست بلکه باید فرهنگی را بازسازی و بازخوانی کند که آن فرهنگ حضور روحانیت در شکلگیری، تثبیت و دفاع از انقلاب و نظام است و اگر اینگونه جلو برویم حتماً یادواره شهدا پیامدار میشود.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی در بخش دیگری از سخنان خود، به نقش انقلاب در اعتلای ایران پرداخت و افزود: ۱۰ روز از آمدن امام راحل به کشور نگذشته بود که تحولی تاریخی در کشور روی داد و نظام دو هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی از بین رفت و نظام جمهوری اسلامی بهجای آن تثبیت شد.
وی افزود: امام(ره)، فجر آفرین و عزتآفرین بود، هم او بود که به ما عزت و آبرو داد و ایران عزیز را از دست غارتگران بینالمللی نجات داد.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی با اشاره به نقش انقلاب و نظام اسلامی در ایجاد نظم معنوی و اخلاقی در جهان، اظهار کرد: شاید یکی از مهمترین پیامدهای انقلاب اسلامی پیریزی سازوکارهای دینی و هویتی جدید در ساخت نظام بینالملل بود.
وی اضافه کرد: به نظر میرسد انقلاب اسلامی حاصل یک تغییر پارادایم از مدرنیته به نظم مبتنی بر اخلاق و عقلانیت بود که بر کل منطقه و جهان تأثیر خود را گذاشته است.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی ادامه داد: مؤلفههایی نظیر اسلام، معنویت، تشیع، روحانیت، مبارزه با فساد، استبداد و استکبار و... توانسته است مجموعهای از اخلاقیات را در محیط سیاسی ایران و در سطحی دیگر در منطقه و نظام بینالملل به وجود آورد که بسیار باارزش است.
نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی گفت: در واقع انقلاب اسلامی درست زمانی رخ داد که بشر از بازگشت معنویت به پیکره سیاست و اجتماعیات ناامید شده بود؛ اما انقلاب و نظام اسلامی بار دیگر دین را به عرصه زندگی اجتماعی و سیاسی بازگرداند.
انتهای پیام/