به گزارش خبرگزاری «حوزه»، مراسم رونمایی از پنج عنوان کتاب از تازههای نشر ۲۷ بعثت درباره فرماندهان شهید گردان عمّار لشکر۲۷ محمد رسولالله با حضور خانوادههای شهدا، رزمندگان گردان عمار و مسئولان کشوری و لشکری برگزار شد.
مازیار حاتمی مدیر نشر۲۷ بعثت، در این مراسم گفت: امسال ۲۰ عنوان از آثار شهدای لشکر ۲۷ تألیف شده و تا پایان سال و قبل از نمایشگاه کتاب سال ۱۳۹۹، ۱۰ عنوان کتاب دیگر هم اضافه خواهد شد.
وی افزود: از آغاز کار نشر تا به امروز ۱۰۰ عنوان کتاب منتشر شده است و برنامه ما این است که در پنج سال آینده ۱۵۲ کتاب دیگر درباره فرماندهان شهید گردانها و واحدهای لشکر ۲۷ به پایان برسد.
مازیار حاتمی با اشاره به حضور نشر۲۷ بعثت در نمایشگاههای بینالمللی در کشورهای سوریه، عراق و لبنان گفت: ۲۰ عنوان از کتابهای نشر۲۷ بعثت به زبانهای عربی و انگلیسی ترجمه شده است.
حاتمی در ادامه افزود: همکاری رزمندگان گردانها برای افزایش سرعت و کیفیت تکمیل پروندههای تحقیقات و تولید کتابهای زندگینامه و خاطرات شهیدان اهمیت زیادی دارد.
در ادامه این مراسم گلعلی بابایی از نویسندگان صاحبنام تاریخ و ادبیات دفاع مقدس، پس از تبریک ایامالله دهه فجر درباره تأسیس نشر۲۷ بعث گفت: این نشر به همت شهید حاجحسین همدانی راهاندازی شده است و در این ۱۰ سال پیشرفت خوبی داشته است. قسمتی از آثار این انتشارات کارنامههای عملیاتیاند و بخشی زندگینامهها و قسمتی هم وقایعنگاری.
گلعلی بابایی که در جمع رزمندگان گردان عمّار ضمن اشاره به تاریخچه این گردان گفت: گردان عمّار از اولین گردانهای پیشرو لشکر بوده و حیف است که تاریخچه این گردان ثبت نشود.
وی با نام بردن از فرماندهان شهید گردان عمار گفت: وقتی حسین بهزاد مکالمه بیسیم بین بَشکیده و شهبازی را پیاده میکرد، از شنیدن مکالمات آنها شوکه شد و حالتی شبیه سکته به او دست داد.
وی در پایان خطاب به رزمندگان گردان عمّار گفت: تاریخچه گردان را جدی بگیرید و قبل از اینکه دیگران تاریخش را روایت کنند، خودتان تا هستید این روایتها را شفاهی یا کتبی ثبت کنید.
در ادامه برنامه اعضای خانواده پنج فرمانده شهید گردان عمّار خاطراتی را از این شهیدان بیان کردند. برادر شهید خرمی شاد صدای سخنرانی این شهید را که در ساعات نزدیک به شهادت ضبطشده بود در سالن پخش کرد و بر معنویت فضا این مراسم افزود.
سیروس صابری جانشین فرمانده سپاه تهران و مشاور رئیس دانشگاه آزاد نیز ضمن تبریک دهه فجر درباره کتاب پیچ انگیزه گفت: پیچ انگیزه یک عملیات ویژه بود و در فیلم ابوغریب نیز به بخشی از آن اشاره شده است. این منطقه اهمیت سوقالجیشی داشت و اگر دشمن از آن عبور میکرد، وارد دشت میشد.
وی با اشاره به دلاوری و ایثار رزمندگان گردان عمار گفت: گاهی خودمان هم به خاطرات شک میکنیم. هر روز باید با خود تکرار کنیم تا بدانیم این از خودگذشتگیها واقعیت داشته است. این گردان در تمام پدافندها و عملیاتها شرکت داشته است و ۱۸۰ شهید داده است.
آخرین سخنران این مراسم، سردار یزدی فرمانده سپاه تهران بود که با ذکر خاطراتی از رشادتهای شهیدان گفت: من، شهید عباس هادیان و شهید محمد تندسته، باهم وارد سپاه شدیم. این شهدا در شرایط سخت ایستادند و از انقلاب و مردم و ولایت دفاع کردند. امروز کسانی هستند که با پول این ملت بزرگ شدهاند و میگویند همه فدای سردرد بچه من! آن روز شهدای ما میگفتند: فرزندان ما فدای مردم سرزمین. ببینید تفاوتها را! تاریخ مانند این شهدا را یا ندیده و یا کم دیده! اگر امروز ما پادگان عینالاسد را میزنیم و دشمن حتی جرأت نمیکند از تلفاتش حرفی بزند، بهاینعلت است که سابقه اقتدار ما را میدانند. اقتدار کشور در اثر ازخودگذشتگی همین شهداست.
سردار یزدی با اشاره به اهمیت ثبت خاطران و زندگینامه شهیدان گفت: باید به کتب این شهدا توجه شود. اینها باید در تاریخ ماندگار شود. ما در شرایطی هستیم که دشمن برای ما دندان تیز کرده است. آنها بعد از شهادت شهید سلیمانی امیدوار بودند که به ایران ضربه بزنند اما با حضور میلیونی مردم در تشییع حاج قاسم، نقشهشان نقش بر آب شد.
وی افزود: به سالگرد انقلاب نزدیک میشویم و دشمن روی نفربهنفر ما برنامهریزی میکند تا برای ۲۲ بهمن آماده نباشیم. متأسفانه عدهای در داخل هم با آنها همنوایی میکنند. آنها منتظرند تا کسی در انتخابات شرکت نکند.
در پایان این مراسم با حضور خانوادههای شهدا از پنج عنوان کتاب نشر۲۷ بعثت درباره فرماندهان شهید گردان عمّار رونمایی شد.
313/60