چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹
آثار فردی و خانوادگی هدیه دادن و وقت گذاشتن برای خانواده

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی هدیه دادن را یکی از بهترین راه های قدردانی شوهر از زن و تقویت انگیزه او در زندگی مشترک دانست و گفت: مردان تا آنجا که می توانند برای بودن با همسر خود وقت بگذارند و به آنان توجه کنند

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی که در جمع زوج های دانشجوی شرکت کننده در بیست و سومین دوره مراسم ازدواج دانشجویی در حرم مطهر رضوی سخن می گفت، از مهرورزی و محبت متقابل همسران به عنوان کلید موفقیت آنان در زندگی مشترک یاد کرد و با اشاره به زندگی سراسر مهر و محبت امیرمؤمنان(ع) و حضرت زهرا(س)، گفت: امام علی(ع) به رغم همه تنگناهای مالی و فشارهای زندگی، همواره می فرمودند وقتی به منزل برمی گردم با دیدن زهرا(س) همه غم ها و اندوه ها از خاطرم می رود.

وی افزود: وقتی پیامبر اکرم(ص) از ایشان سؤال کردند فاطمه چگونه همسری است؟ پاسخ دادند: «بهترین همراه در مسیر عبادت خداوند»؛ در واقع این پاسخ امام(ع) نشان از مهر و محبتی دارد که اساس این زندگی مشترک را پایدار و متعالی ساخته و بیانگر اهمیت مهرورزی و محبت در استحکام و اعتلای زندگی مشترک است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی در ادامه، اهمیت رعایت ادب و احترام متقابل در زندگی زناشویی را متذکر شد و خطاب به زوج های جوان، تأکید کرد: سعی کنید همین شور و علاقه ای را که در اوایل ازدواج و زندگی مشترک دارید برای سال های بعد نیز حفظ کنید و همین اظهار علاقه ها و صحبت های عاشقانه ای که اکنون در ارتباطات شما پررنگ است تا پایان عمر، چاشنی زندگی پُر فراز و فرودتان باشد.

ایمان و اخلاق همسر مهم تر از داشته های مالی اوست 
وی همچنین با بیان اینکه در اولویت بندی ملاک های یک همسر مناسب، همواره ایمان و اخلاق بر مسائل مادی ارجحیت دارد، تصریح کرد: اگر مردی با اخلاق و با ایمان است اما توان مالی کمی دارد این نباید در چشم همسر او ضعف تلقی شده و مورد سرزنش قرار گیرد، زیرا بسیاری از این مسائل مالی در گذر زمان حل خواهد شد اما آنچه تغییر آن سخت و چه بسا غیرممکن خواهد بود، اخلاق و ایمان فرد است.

اهمیت هدیه دادن و وقت گذاشتن برای خانواده
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی هدیه دادن را یکی از بهترین راه های قدردانی شوهر از زن و تقویت انگیزه او در زندگی مشترک دانست و خاطرنشان کرد: مردان تا آنجا که می توانند برای بودن با همسر خود وقت بگذارند و به آنان توجه کنند؛ پیامبر اکرم(ص) در این خصوص می فرمایند: اینکه مرد برای خانواده اش وقت می گذارد و کنار آنان است، ثوابش بیشتر از اعتکاف در مسجد است.

وی در عین حال یادآور شد: بودن مرد در جمع خانواده نباید همراه با بداخلاقی و رفتارهای آزار دهنده باشد، به گونه ای که افراد خانواده با حضور او احساس راحتی و امنیت خاطر نداشته باشند؛ رسول اکرم(ص) در این رابطه می فرمایند: کسی که بیرون منزل خوش اخلاق باشد و در داخل منزل با خانواده اش بداخلاقی کند منافق است.

کارشناس مذهبی، شاکر بودن و نگاه به داشته ها در زندگی مشترک را نیز مهم و قابل توجه دانست و افزود: عدم قدردانی و رضایت از داشته ها، روابط زوجین را سرد و زمینه‌ چالش های مهمی مانند طلاق عاطفی را فراهم می کند که پیامدهای آن می تواند تهدید جدی برای زندگی مشترک باشد.

گفتنی است، بیست‌وسومین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفر تا بهشت) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از دی تا اسفندماه جاری در مشهد مقدس برگزار می شود.

انتهای پیام/313/25

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha