آیت الله محسن فقیهی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان اظهار داشت: حضرت علی اکبر (ع) شخصیتی است که به فرموده پدر بزرگوارش امام حسین(ع) از منظر رفتار، کردار، سیما و چهره، شبیه ترین مردم روزگار خود به جدش پیامبر اکرم(ص) بود.
وی همچنین افزود: آن طور که از منابع معدود تاریخی درباره سبک زندگی و سجایای این امامزاده واجب التعظیم به دست ما رسیده است، ایشان گذشته از اخلاق کریمانه نبوی، در تنهایی بسیار اهل تفکر همراه با حزن و اندوه بود به گونه ای که نقل شده از این حیث، رفتار و گفتار ایشان بسیار شبیه جدشان آقا امیرالمومنین علی (ع) بوده است.
استاد حوزه علمیه قم گفت: ویژگی های برجسته اخلاقی و رفتاری و منش کریمانه حضرت علی اکبر(ع) چنان بوده که حتی دشمنان اهل بیت(ع) همچون معاویه نیز ناچار از مدح ایشان بوده اند و این نشان می دهد که چقدر فرزندان اهل بیت(ع) دارای برجستگی ها و ویژگی های منحصر به فردی بوده اند که دوست و دشمن بدان معترف بوده است.
وی همچنین بیان داشت: یکی دیگر از شاخصه های زندگی حضرت علی اکبر(ع) علاقه بسیار ایشان به خلوت با خدای متعال و توجه به قرآن و راز و نیاز است، چنان که نقل شده ایشان دارای صوت دلنشین قرآن بوده و همین مساله مایه جذب دل ها به حقیقت اسلام و اهل بیت(ع) می شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر این که زندگی سراسر نورانی حضرت علی اکبر(ع)، الگوی سبک زندگی دینی و ایمانی به خصوص در رابطه با نسل جوان است، گفت: این بزرگوار در عین حال که از منظر درآمد خانوادگی، وضعیت خوبی داشتند اما همچون پدر و عموی بزرگوار خویش، زندگی ساده ای داشته و از حیث ویژگی ها و سجایای اخلاقی نیز در برخورد با دیگران بسیار ملایم و متواضعانه رفتار می کردند.
۳۱۳/۸