به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، این جلسه با حضور حیدری فرماندار، پهلوانی مدیرکل بهزیستی، سلمانیان سرپرست معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی و نمایندگان سپاه، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه، سازمان نظام روانشناسی و موسسات مردم نهاد در سالن جلسات بهزیستی برگزار شد.
مهدی پهلوانی با اشاره به اهمیت مدیریت روانی بحران کرونا در کنار حفظ سلامت جسمی و اقتصادی مردم خاطرنشان کرد: دوران پساکرونا دوران سخت و خاصی است که اتخاذ تدابیر لازم در این خصوص الزامی است. بی تردید در این دوران با معضلات اجتماعی نوظهور و آسیب های اجتماعی نوپدید، مشکلات عاطفی، داغ های نهفته، اختلالات روانی، مشکلات وسواس، اختلافات خانوادگی ناشی از بیکاری و بیماری، اضطراب و... مواجه خواهیم شد و باید بتوانیم خود و خانواده و جامعه را جهت مقابله با این امور تقویت نماییم.
مدیرکل بهزیستی قم ضمن تشریح فعالیت سامانه خود ارزیابی و غربالگری اضطراب کرونا، با اشاره به عدم امکان استفاده از مشاوره های حضوری و ... خاطرنشان کرد: سامانه ۱۴۸۰ صدای مشاور و خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بهزیستی از ابتدای شروع بحران در خدمت آرامش بخشی جامعه بودند و با افزایش ظرفیت در خدمت همشهریان بوده است.
در ادامه این جلسه مرتضی حیدری فرماندار قم با اشاره به ظرفیتهای مطلوب جهت ارائه خدمات مشاوره ای در استان و در بخشهای مختلف خواستار احصا ظرفیتها، هم افزایی و گسترش خدمات جهت کاهش تبعات اجتماعی بحران کرونا شد و افزود: با اشاره به برخی تبلیغات غلط و انحرافی در خصوص اثرات مواد مخدر و الکل در مقابله با ویروس کرونا و جان باختن تعدادی از هموطنان بعلت بی اطلاعی، وظیفه نهادهای عضو این کمیته را حیاتی برشمرد و خواستار آگاهی بخشی و آرامش بخشی به جامعه شد.
لازم به ذکر است در ادامه جلسه نمایندگان حاضر در جلسه ضمن بیان ظرفیتها و اقدامات خود پیشنهادات مربوطه را ارائه کردند.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷
نظر شما