به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد نظافت، مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) در ادامه سلسله نشست های آئین مهرورزی ماه مبارک رمضان، گفت: یکی از روش هایی استفاده شده اهل بیت(ع) برای نهادینه کردن فرهنگ مهرورزی در وجود ما از راه ادعیه بوده و ادعیه نیز مهرورزی خالصانه است.
وی با بیان این که انسان در پیشگاه خداوند و در خلوت خود کسی را دعا می کند و این عملا، تمرین مهرورزی خالصانه است، تصریح کرد: انسان خداوند را حاضر و ناظر بر زوایای وجودی خود می داند و علاوه بر دعا کردن به صورت نامبردن از اشخاص، یک راه دیگر نام بردن از عناوین کلی همچون اهل القبور، کل مریض، کل فقیر و ... است.
مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) با بیان این که با این دعاهای کلی دغدغه ها بزرگ می شود و شبیه امام جامعه خواهیم شد که دغدغه همه را دارد، عنوان کرد: دغدغه های بزرگ داشتن برای منتظران امام زمان(عج) است.
حجت الاسلام والمسلمین نظافت با بیان این که برای استجابت فراز های دعا نیازمند تشکیلات هستیم، خاطر نشان کرد: از خداوند می خواهیم خداوندا حال ما را تغییر بده؛ خداوند در قرآن اینطور می گوید که مردم باید خود تغییرات را شروع کنند تا من آن تغییرات را اثرگذار کنم و به همین جهت باید بین زندگی و دعا نسبت مستقیم باشد.
وی با بیان این که یک مدل دیگر دعا برای اصناف و اقشار جامعه است، ابراز کرد: مشابه دعای امام زمان(عج) در حق شیعیان (اللَّهُمَّ ارْزُقْنَا تَوْفِیقَ الطَّاعَةِ)، در همین فراز اول امام زمان(عج) فردی نگفته و جامعه را اشاره دارند و برای شیعیان می خواهند دل هایشان از علم و معرفت پر شده و دست هایشان از ظلم و دزدی بازداشته شود؛ همچنین در این دعا امام زمان(عج) دغدغه همه مردم را دارند و حتی برای علما طلب می کنند که اهل زهد و نصیحت باشند.
مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) افزود: یکی دیگر از نکات دعا برای دیگران این است که ما در دنیای ارتباطات زندگی می کنیم، بنابراین خوبی و بدی دیگران به ما نیز می رسد؛ پس باید خوبی را برای همه بخواهیم تا به ما نیز عطا شود.
انتهای پیام 313/49