رحمتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار داشت: مصادف شدن شهادت امام علی(ع) با شبهای قدر که در آن قرآن نازل شده، تقدیر خداوند است چرا که راه قرآن و راه این امام معصوم از یکدیگر جدا شدنی نیست.
وی بیان داشت: در شب های قدر ولایت امام (ع) بر رسول خدا(ص) تقدیر شد مسیر الهی اش با شهادتش در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان کامل شد.
استاد جامعةالزهرا(س) افزود: پیامبر اسلام(ص) در حدیث ثقلین که حدیثی مشهور و متواتر است به جایگاه قرآن کریم و اهل بیتش پرداخته است.
وی ادامه داد: برخی قرآن را تفسیر به رأی می کنند و از آن بهره می برند و عده ای به قرآن ناطق که امام علی(ع) و کفه ترازوی میزان است متوسل می شوند.
رحمتی با بیان اینکه حضرت علی(ع) الگوی بی بدیل بعد از پیامبر است گفت: الگویی که خدشه دار نیست و برای ارتباط و مناجات با خداوند باید به این امام متوسل شویم چرا که راه غیر از اهل بیت(ع) مسیر گمراهی است.
وی اضافه کرد: ابن ملجم مرادی با عبادت بدون معرفت قاتل حضرت علی(ع) شد و به گمراهی رسید.
استاد جامعةالزهرا(س) با اشاره به اینکه باید از شب های قدر برای کسب معرفت و شناخت امیرالمؤمنین(ع) بهره برد گفت: در اصول کافی آمده است که «رسول خدا (ص) به اصحابش فرمود: به شب قدر ایمان آورید که آن مخصوص علی بن ابی طالب و یازده فرزند او بعد از من است.»
وی ادامه داد: در حدیثی نیز پیامبر به مولی الموحدین می فرمایند که علی(ع)را جز خدا و نبی آن نمی شناسند از این رو است که کسی شناخت و معرفت کامل نسبت به این امام معصوم پیدا نمی کند.
رحمتی گفت: دهه آخر ماه مبارک رمضان و شب های قدر بهترین فرصت برای توسل به امامان معصوم به ویژه امام علی(ع) است که این شب ها به نام نامی ایشان گره خورده است.
۳۱۳/۶۱
نظر شما