به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، حجت الاسلام سیدجمال حسینی صبح امروز در نشست جمعی از طلاب مدرسه علمیه امام باقر علیه السلام شهرستان کامیاران اظهار کرد: یکی از پر برکت ترین ماههای سال، رمضان و یکی از پربرکترین شبها، لیالی القدر می باشد.
معاون تهذیب مدرسه علمیه امام باقر (ع) کامیاران به برخی از برکات شب های پرفیض قدر اشاره کرد و بیان داشت: مقدرات یک سال انسانها و روزیها، عمرها و امور دیگر در شب قدر، مشخص میشود.
وی ادامه داد: خداوند در قرآن مجید از شب های قدر به بزرگی یاد کرده و سورهای نیز به نام «سوره قدر» نازل فرموده است و باید گفت در تمام سال، شبی به خوبی و فضیلت شب قدر نمیرسد.
حجت الاسلام حسینی اظهار کرد: شب قدر، شب نزول قرآن، شب فرود آمدن ملائکه و روح نیز نام گرفته است. عبادت در شب قدر برتر از عبادت هزار ماه است. در این شب، مقدرات یک سال انسانها و روزیها، عمرها و امور دیگر مشخص میشود.
معاون تهذیب مدرسه علمیه امام باقر (ع) کامیاران ادامه داد: طبق روایات در شب قدر ملائکه بر زمین فرود میآیند، نزد امام زمان(عج) میروند و آنچه را برای بندگان مقدر شده بر ایشان عرضه میدارند. شبزندهداری و تلاوت قرآن و مناجات و عبادت در این شب، بسیار توصیه و تأکید دین اسلام و بزرگان قرار گرفته است.
این استاد حوزوی گفت: یکی از مهمترین فضیلت های شب قدر، بخشیده شدن گناهان است. رسول اکرم (ص) در تفسیر سوره «قدر» می فرماند: «هر کس شب قدر را احیا بدارد و مؤمن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش آمرزیده می شود.»
معاون تهذیب مدرسه علمیه امام باقر(ع) کامیاران اظهار کرد: امام صادق (ع) درباره جایگاه شب های قدر می فرمایند: «از کتاب خدا استفاده می شود که شماره ماههای سال نزد خداوند، دوازده ماه است و سرآمد ماهها ماه رمضان است و قلب ماه رمضان لیلة القدر است».
حجت الاسلام حسینی در پایان عنوان کرد: نزول ملائکه و روح در شب قدر نشانه بزرگی و عظمت آن بر هزار ماه است تا جایی که امام باقر (ع) در این بار می فرمایند: «عمل صالح در شب قدر از قبیل نماز، زکات و کارهای نیک دیگر بهتر است از عمل در هزار ماهی که در آن شب قدر نباشد.»