به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، محمدجواد ابوالحسینی، مدیرکل نظارت فنی بر اماکن مذهبی و موقوفات درباره استفاده از GIS توسط سازمان اوقاف و امور خیریه، اظهار کرد: سازمان اوقاف تاکنون فرآیند علمی پروژه GIS را در ۲۵ استان اجرا کرده است.
وی تأکید کرد: اطلاعات بیش از ۱۰ درصد از رقبات با دقت یک دوهزارم و ۴۰ درصد از رقبات با دقت یک بیستوپنج هزارم جمعآوری و بارگذاری شده است.
مدیرکل نظارت فنی بر اماکن مذهبی و موقوفات با اشاره به اینکه اطلاعات رقبات و بقاع متبرکه در سامانه سازمان اوقاف، براساس مختصات جغرافیایی نبود، گفت: GIS اطلاعات را براساس مختصات جغرافیایی مشخص میکند و این یعنی هر اطلاعات توصیفی که در سازمان وجود داشته باشد، به یک نقطه مکانی متصل میشود.
ابوالحسینی با بیان اینکه GIS باعث کاهش خطاها در آمار، اطلاعات و در نتیجه برنامهریزیها میشود، یادآور شد: تجزیه و تحلیل اطلاعات با توجه به موقعیت مکانی، کمک زیادی به برنامهریزیها میکند.
گفتنی است، سامانه اطلاعات مکانی یا (GIS Geographic Information System) با هدف جمعآوری، ذخیرهسازی، بازیابی، تجزیه و تحلیل و ارائه اطلاعات مکانی مورد استفاده قرار میگیرد.
با بهرهگیری از GIS، میتوان اطلاعات جمعآوری شده را به صورت لایه لایه تهیه کرد و پس از تفیک و کنترل دادهها، تمامی اطلاعات توصیفی و مکانی مورد نیاز وارد سیستم شود.
نظر شما