سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۳
فعالیت ۱۰ هزار طلبه بسیجی در خط مقدم مبارزه با کرونا / ارائه خدمت جهادگران حوزوی در ۳۸ عرصه

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده از فعالیت جهادی ۱۰ هزار طلبه بسیجی جهادگر در ۳۸ عرصه خط مقدم مبارزه با کرونا و جبهه حفظ سلامت مردم خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا شفیع زاده، رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، با اشاره به فعالیت های جهادی اساتید و طلاب بسیجی طی دو ماه گذشته، اظهار داشت: طی این مدت مقام معظم رهبری سه بار از تلاش ها و زحمات طلاب و روحانیون جهادگر و بسیجی قدردانی و تشکر کردند. یک مرتبه در سخنرانی اوایل سال جدید، مرتبه دوم در سخنرانی به مناسبت نیمه شعبان و مرتبه سوم در سخنرانی به مناسبت نیمه ماه مبارک رمضان بود.

وی افزود: مقام معظم رهبری در هر سه سخنرانی شان از طلاب جهادگر و بسیجی نام بردند و به غیر از کادر درمانی و وزارت بهداشت، کمتر نهادی را می توان پیدا کرد که اینگونه مورد توجه رهبر انقلاب قرار بگیرد و این رضایتمندی ایشان قطعاً موجب دلگرمی طلاب و جهادگران بسیجی خواهد بود.

شگفتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت از فعالیت های جهادگران

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه فعالیت های طلاب و جهادگران بسیجی موجب شگفتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت شده بود، ابراز داشت: این کارشناسان با مشاهده طلاب بسیجی در کمک و پرستاری به بیماران کرونایی وقتی از تخصص این افراد سوال کرده بود، آقای حریرچی به ایشان گفته بود، این افراد روحانیون کشورمان هستند که به صورت جهادی و داوطلبانه مشغول خدمت به مردم می باشند.

تشکر مسئولان وزارت بهداشت از طلاب و جهادگران بسیجی

وی افزود: آقای حریرچی معاون وزیر بهداشت نیز چندین مرتبه از حضور طلاب و جهادگران بسیجی در کمک به کادر درمانی تقدیر و تشکر کردند و حتی گفته بودند بنده دست طلاب و روحانیون جهادگر بسیجی را می بوسم که مخلصانه آمدند و در این شرایط سخت به ما کمک کردند.

حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده با بیان اینکه فضای دعا و مناجات نباید به بهانه مقابله با کرونا کمرنگ شود، گفت: مبانی دینی و اعتقادی نباید کمرنگ شود زیرا معتقدیم با اتکاء به مبانی دینی می توان بر این مشکلات فائق آمد.

وی با بیان اینکه شهید دانستن کادر درمانی از طرف مقام معظم رهبری که در راه مقابله با کرونا جان خود را از دست می دهند، بر اساس همین مبانی دینی است، افزود: این امر موجب شد کادر درمانی در راستای خدمت به مردم انگیزه بیشتری پیدا کنند زیرا مشاهده می کردند که این اقدامات ایشان مورد تقدیر واقع شده است.

عضویت ۲۰۰ هزار طلبه در بسیج/ ۱۰ هزار طلبه بسیجی در میدان خدمت به مردم

حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده با اشاره به حضور جهادی طلاب بسیجی در خط مقدم مبارزه با کرونا، عنوان داشت: سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور حدود ۲۰۰ هزار عضو دارد که از این تعداد فعلاً حدود ۱۰ هزار نفر برای خدمات رسانی در قالب گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف مبارزه با ویروس کرونا در مراحل پیشگیری، درمان و امور مربوط به متوفیان و خانواده‌های ایشان دعوت به همکاری جهادی شدند که اگر بخواهیم این تعداد را به صورت نفر ساعت محاسبه کنیم، حتماً به رقم چند صد هزار می‌رسیم.

اعزام ۴۵۶۳ مبلغ به بیمارستان ها

وی با بیان اینکه فعالیت طلاب و گروه های جهادی بسیجی با کمک و هم افزایی سایر نهادها و دستگاه های دیگر بود، ادامه داد: یکی از اقدامات جهادگران کمک به بیماران کرونایی برای انجام کارهای شخصی و نیز کمک برای اقامه نماز و توصیه به دعا و توسل بود. بر همین اساس تعداد ۱۸۹۶ نفر از اساتید طلاب و روحانیون بسیجی جهت تقویت روحیه کادر پزشکی و پرستاران در بیمارستانها حضور یافتند و تعداد ۴۵۶۳ مبلغ با همکاری دیگر نهادهای حوزوی به بیمارستان های کل کشور اعزام شدند.

تشکیل تیم‌های مشاوره

حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده افزود: همچنین ۷۷۰ مورد اهدای خون توسط طلاب و روحانیون به بیماران، توزیع بسته‌های بهداشتی و غذایی، تشکیل تیم‌های مشاوره برای خانواده بیماران مبتلا به ویروس و ایجاد روحیه در آن‌ها و تفقد علما و روحانیون از بیماران بستری شده و خانواده آنان و بدرقه درمان‌یافتگان بخشی از کار آن‌ها را تشکیل می‌داد.

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته درخصوص اموات کرونایی یکی از مهم‌ترین کارها بود، تصریح کرد: پیگیری‌های مستمری برای تبیین و اجرایی شدن فتوای مقام‌معظم رهبری برای غسل، کفن، دفن و نماز میت اموات کرونایی انجام شد زیرا اوایل به این مسئله توجه نمی‌شد، ولی بحمدالله هم‌اکنون در همه جا انجام می‌شود.

فعالیت ۹۱۳ طلبه در تغسیل، کفن، دفن اموات کرونایی

وی با بیان اینکه ۹۱۳ نفر از طلاب بسیجی به طور دائم و شبانه روز در آرامستان های سراسر کشور حضور داشتند، گفت: حضور طلاب در آرامستان‌ها جهت مراسم تغسیل، کفن، دفن و انجام نماز میت و توصیه به خواندن قرآن و ادعیه و نماز شب اول قبر برای اموات از اقداماتی بود که در این راستا صورت می‌گرفت.

سرکشی از خانواده های متوفیان

حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده ادامه داد: سرکشی از خانواده متوفیان و ارتباط تلفنی و پیامکی، موجب تسلی خاطر ایشان شد و چون برگزاری مجالس ختم و رفت‌وآمدها ممنوع بود، طلاب جهادی اقدام به برگزاری مجالس ترحیم و ختم قرآن برای اموات کرونایی در فضای مجازی می کردند و این قبیل اقدامات در روحیه بخشی به خانواده های متوفی بسیار موثر بود. همچنین توزیع بسته معیشتی و موادضدعفونی برای خانواده‌های اموات کرونایی و تهیه و توزیع غذا برای خانواده‌های داغدار به صورت مستمر انجام می‌شد تا حداقل بتوانیم تسکینی بر درد آن‌ها باشیم.

فعالیت طلاب جهادگر در ۳۸ عرصه

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه اقدامات طلاب و جهادگران بسیجی بازتاب‌های بسیار ارزشمندی را برای جامعه روحانیت در اذهان مردم و کادر درمانی ایجاد کرده است، عنوان کرد: طلاب و روحانیون بسیجی هم اکنون در ۳۸ عرصه به‌کارگیری شده‌ و فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اقدامات طلاب بسیجی و گروه های جهادی در زمینه جلوگیری از انتشار ویروس، اظهار داشت: ۱۷۰۲۴ مورد غربالگری خانواده‌ها، ۲۰۷۹۴ مورد ضدعفونی معابر و مکان‌های عمومی، آموزش ۱۵۲۳ نفر از طلاب و روحانیون جهت تولید مواد ضد عفونی کننده، استقرار طلاب و روحانیون در ایستگاه های سلامت، ارسال پیامک‌های بهداشتی و... از جمله این اقدامات بود. البته برای ساماندهی و برنامه‌ریزی این کارها قرارگاه‌های جهادی تشکیل شد و الحمدلله با پیگیری های مستمر نتایج خوبی هم حاصل شد.

وی ضمن بیان انواع خدمات ارائه شده توسط طلاب و جهادگران بسیجی در بیمارستان ها، ابراز داشت: بعد از اعلام آمادگی و هماهنگی با وزارت بهداشت و درمان، قرار شد کار پرستاری از بیماران کرونایی و ایجاد روحیه، امیدبخشی و یاری‌رسانی به آنان و کادر درمانی جزو وظایف جهادگران باشد.

تشکیل تیم های ویژه ضدعفونی

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور افزود: ترویج روحیه معنوی، دعا و تضرع به درگاه الهی توسط روحانیون و همچنین تبلیغ چهره به چهره با بیماران و کادر درمانی و امیدبخشی با رعایت اصول بهداشتی، تهیه و توزیع بروشور با محتوای فضیلت دعا، انتشار احادیث پزشکی در فضای مجازی و تبیین آن ها به کادر درمانی توسط طلاب و نیز تشکیل تیم های ویژه ضدعفونی از دیگر کارهایی بود که این جهادگران برعهده داشتند.

شهادت هفت روحانی در جبهه سلامت

وی با اشاره به تعداد مبتلایان جامعه روحانیت به بیماری کرونا، اظهار داشت: حدود ۴۰۰ نفر از طلاب و روحانیون در سراسر کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که متاسفانه ۱۱۲ نفر از این عزیزان فوت کردند. بر اساس بررسی های قطعی و اسناد و مدارک موجود ۷ نفر از طلاب و روحانیون که در مراکز درمانی و سایر عرصه ها مشغول خدمت بودند به شهادت رسیدند و از نظر ما باید به عنوان شهید خدمت سلامت شناخته شوند و پیگیری های لازم در این خصوص همچنان ادامه دارد.

اجرای رزمایش مواسات و کمک مومنانه

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در ادامه با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری رزمایش مواسات در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: در این زمینه طلاب و روحانیون بسیجی با ترغیب و تشویق مردم و خیرین به تامین بسته های معیشتی کمک های خوبی برای خانواده های نیازمند صورت گرفت. بخش دوم اقدامات صورت گرفته در رزمایش مواسات حضور میدانی سارمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور بود بدین صورت که با جذب کمک های مالی از خیرین و سایر نهادهای انقلابی اقدام به تهیه بسته های معیشتی و کارت های هدیه نقدی کرده و بین خانواده های نیازمند اعم از مردم عادی و طلاب معسر و خانواده های شهدای مدافع حرم و جانبازان تقسیم و توزیع گردید.

توزیع ۷۷ هزار و ۶۵۵ بسته معیشتی

وی افزود: تعداد بسته های معیشتی توزیع شده بالغ بر ۷۷۶۵۵ بسته بود که میانگین هر بسته به ارزش ۳۰۰ هزار تومان بود. همچنین کمک های نقدی سازمان اساتید، طلاب و روحانیون کشور به خانواده های آسیب دیده از شرایط اقتصادی کرونا بالغ بر یک میلیارد و صد و دوازده میلیون تومان بوده است.

توزیع ۴۱۵۲۶ بسته بهداشتی

حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده در پایان خاطرنشان کرد: دیگر کمک های متفرقه مثل بسته های بهداشتی که شامل اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده بود و در این خصوص نیز تعداد ۴۱۵۲۶ بسته بهداشتی بین خانواده های نیازمند توزیع گردید.  ۳۱۳/۴۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha