به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی پیش از ظهر امروز در دومین روز از اجلاسیه مدیران استانی و معاونین و مدیران مدارس علمیه مرکز استانها با اعضای شورای عالی حوزه های علمیه، که در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: اداره مشاوره خانواده ۵۳ مشاوره آقا و خانم را به سامانه ۴۰۳۰ و ۲۸ مشاور آقا و خانم را به دیگر سامانه جهادی معرفی کرد.
وی افزود: راه اندازی مشاوره تلفنی در بستر پیام رسان های داخلی، فعالیت در زمینه های خانواده و تربیت فرزند و راه اندازی کانال های مشاوره بخشی از فعالیت های اداره مشاوره بوده است.
معاون تهذیب حوزه های علمیه بیان کرد: تداوم برنامه ریزی برای راه اندازی مراکز مشاوره ای استانی از برنامه های پیش رو است، همچنین برنامه های مجازی تربیت مشاور ادامه خواهد داشت و برای ۱۰۰۰ طلبه مجرد مشاوره قبل از ازدواج داده می شود که استقبال خوبی صورت گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی یادآور شد: درس اخلاق آنلاین هم وجود داشته و دروس اخلاق بزرگان حوزه هم در سایت حوزه بارگذاری شده است.
وی با تاکید بر اینکه کرونا ما را متوجه بسیاری از مسائل کرده است، بیان کرد: با توجه به این وضع، امکان فرورفتن طلاب در باتلاق فضای مجازی وجود دارد، برای حل این مسئله مدیران و شورای تهذیب مدارس باید آموزش های لازم را ببینند، مدیرانی که در این زمینه دقت بیشتری داشتند، آسیب کمتری را شاهد بودیم.
معاون تهذیب حوزه های علمیه مطرح کرد: مسائل تربیتی در مدارس باید توسط شورایی بررسی شود، چرا که یک مدیر به تنهایی نمی تواند کاری در این زمینه بکند.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی تاکید کرد: اینکه بعد از شش سال یک طلبه نتواند معلم قرآن شود بسیار عجیب است، اگر مدیران طلاب را درگیر مباحث قرآنی و اخلاقی بکنند، می تواند بازدارندگی در مقابل ورود به فضای مجازی داشته باشد.
وی یادآور شد: در طرح ۲۰۲۰ حوزه علمیه طلاب تشویق می شوند که ۲۰ آیه و ۲۰ روایت را فراگیرند.