حجت الاسلام مختار سلیمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کرمانشاه، با اشاره به اینکه سرتاسر زندگی شهید چمران الگوست، اظهار داشت: جوان دانشجوی ایرانی باید زندگینامه دکتر چمران که مملو از جدیت و تلاش علمی، همراه با مبارزه با ظلم و کفر و ایثار در راه ارزشهای اسلامی است، را مطالعه کند.
مدیر مدرسه علمیه حافظین قرآن حاج شهبازخان کرمانشاه ادامه داد: فعالیت های دانشجویی شهید چمران علیه ظلم رژیم پهلوی، ریشه در اعتقادات اصیل اسلامی و تبعیت محض از حضرت امام(ره) در مبارزه با دست نشاندگان استکبار جهانی داشت.
وی تصریح کرد: پایبندی دکتر چمران به مکتب قرآن و عترت(ع) چنان شخصیتی از او ساخت که در اوج درجات علمی در آمریکا و در خط مقدم با اسرائیل غاصب در جنوب لبنان، همچنین دفاع مقدس، اخلاص و مناجات او، حرف اول را می زند.
مدیر مدرسه علمیه حافظین قرآن حاج شهبازخان کرمانشاه با بیان اینکه شهید چمران همچون سردار سلیمانی سرباز ولایت بود، ادامه داد: آنچه شهید چمران را نسبت به سایر روشنفکران عصر خود برتری و به فرمانده محبوب دلها تبدیل نمود، ولایت پذیری و اخلاص در عمل بود.
حجت الاسلام سلیمانی اظهار کرد: همنشینی با امام موسی صدر آنچنانی شخصیتی از او ساخت که پس از ربودن رهبر شیعیان لبنان توسط دولت وقت لیبی، تکیه گاهی برای مبارزین و جوانان لبنانی در برابر رژیم صهیونیستی گردید.
مدیر مدرسه علمیه حافظین قرآن حاج شهبازخان کرمانشاه خاطر نشان کرد: فیزیکدان و شخصیت سیاستمدار ما، با توجه به توانایی مدیریتی به عنوان وزیر دفاع دولت موقت و سپس نماینده مردم تهران دوره اول مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و یکی از مخالفان جدی طراحان انحلال ارتش بود.
حجت الاسلام سلیمانی عنوان کرد: با توجه به گذراندن دوره های نظامی و کسب تجارب مقابله با اشغالگران جنوب لبنان، در آغاز دفاع مقدس یکی از فرماندهان اثر گذار و بنیان گذار ستاد جنگ های نامنظم در دفاع مقدس بود.
وی در پایان گفت: برخلاف روشنفکران غربگرا از جمله بنی صدر که کاری جز سمپاشی علیه سپاه پاسداران نداشتند، شهید چمران از بانیان وحدت و هم افزایی ارتش و سپاه بود.
انتهای پیام