به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در همایش سراسری گام دوم تبلیغ، با اشاره به سالروز تأسیس این سازمان، عنوان کرد: شهید حقانی در یک تیر ۱۳۶۰ از حضرت امام خمینی(ره) حکم مسئولیت سازمان تبلیغات اسلامی را دریافت کردند و هفتم تیر ۱۳۶۰ در همین مکان که بهعنوان یادمان شهدای هفتم تیر است به شهادت رسیدند.
وی افزود: شهدا برترین مبلّغان کلام حق هستند و ما فقط روایت کننده جهاد این شهدا هستیم؛ شهیدانی مانند شهید آوینی که در عرصه هنر فعال بود ،یک مبلغ هم بود .
حجتالاسلام والمسلمین قمی ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی خادمان مبلغان است و در صدر آنها روحانیون مبلّغ هستند؛ ما در سازمان تبلیغات اسلامی خادم امر تبلیغ و فعالیت تبلیغی هستیم و به احترام آن افرادی که گمنام در گوشه و کنار این کشور اسلامی مشغول امر تبلیغ هستند میایستیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به اصل مسئله تبلیغ اشاره و اظهار کرد: ما در سازمان تبلیغات اسلامی خادم امر تبلیغ هستیم، اما سر رشته تبلیغ باید در دست علما باشد.
وی با اشاره به نقش هنرمندان در تبلیغ اسلام ناب محمدی تصریح کرد: هنرمندان نیز مبلغان اسلام ناب هستند؛ تبلیغ فقط صدایی را به گوش رساندن نیست بلکه حقیقت تبلیغ این است که بتوانند این مهم را به جان، دل و به عقول برسانند.
حجتالاسلام والمسلمین قمی اذعان کرد: جامعه ما، جامعه با شخصیت و با هویتی است و همه ما براین اصل واقف هستیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری(مدظله) در سخنانی گفتند، ما مردم خیلی خوبی داریم؛ به اعتقاد من به دلیل سوء عملکرد مسئولان شاید این شخصیت و هویت قدری مرعوب شده باشند، اما نکته این است که جامعه ما بی شخصیتی و بی هویتی ندارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به تلاش دشمن برای ضربه زدن از سمت این مرعوب شدن اشاره و یاد آور شد: دشمن دست بردار این انفعال هویتی نسیت و مدام در تلاش است تا از این ناحیه ضربه وارد کند؛ اگر برویم روی همین سرزمین حاصلخیز مؤمنانه مردم و کار تبلیغی را درست انجام دهیم و به جوانان پیام انقلاب را انتقال دهیم، فتوحات بزرگی را در پی خواهیم داشت.
حجتالاسلام والمسلمین قمی خاطر نشان کرد: به گفته مقام معظم رهبری(مدظله) خرمشهرها در پیش داریم و باید خودمان را برای فتوحات آینده آماده کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه و با اشاره به سخنانش در صحن علنی مجلس عنوونی ان کرد: متأسفانه امروز بیتوجهی به امر فرهنگ عادی شده و گویا وضع موجود را پذیرفتهایم و شاهد مظلومیت تبلیغ، شلختگی فعالیتهای فرهنگی و مشکلات گوناگون در این زمینه هستیم؛ نارساییهای امروز به دلیل عمل عملکرد مسئولان از جمله خود من است که باید مورد مؤاخذه قرار بگیریم.
حجتالاسلام والمسلمین قمی ادامه داد: در باب شلختگی و آشفتگی حکمرانی تبلیغی و ظرفیتهای بزرگ تبلیغی برای باز کردن گرههای کار مردم در سازمان تبلیغات اسلامی حرفهایی داریم که در ادامه راه به آن خواهیم رسید.
وی تصریح کرد: گام دوم تبلیغ، ادامه گام اول تبلیغ است؛ تحول در تبلیغ،تحول در اصول تبلیغ نیست و باید از ابزار های کار آمد بهره ببریم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان سخنان خود به اهمیت اخلاص در کارها اشاره و خاطر نشان کرد: اخلاص اگر نباشد، کارها به گرههای بزرگی میخورد و ما در سازمان تبلیغات اسلامی بهعنوان خادمان امر تبلیغ در خدمت مبلغان هستیم.
نظر شما