به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دکتر حمید شاه آبادی، معاون صدای رسانه ملی در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به موضوع کاهش تولید به منظور افزایش کیفیت در صدا و سیما گفت: آنچه که در معاونت صدا و سیما مهم است برنامه تولیدی از جذابیت های لازم و کیفیت خوب برخوردار باشد.
معاون صدای رسانه ملی افزود: امروز رادیو نمی تواند از ساختارهای گذشته ای مثل ساختار گفتگو محور و گفتار محور به اندازه گذشته استفاده کند. برای همین مجبور هستیم تولیدات کوتاه و جذاب داشته باشیم.
وی بیان داشت: باید از ساختارهای نوین برنامه سازی بهره برد و براساس استانداردهای بین الملل ویژه ای این رشته از محتوای صوتی ویژه ای ارائه دهیم که قابلیت ارتباط بیشتری با مخاطب را داشته باشد.
شاه آبادی گفت: برای همین ساختارهای برنامه سازی را به سمت مجله رادیویی، ساختارهای مستند روایی و رادیویی تغییر و ارتقاء داده ایم. طبیعتا در این صورت برنامه رادیویی که می خواهد تولید شود، از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار خواهد بود و مسئله دیگر قوت و قدرت آرشیو رادیو است که قدرت بازآفرینی دارد و ما می توانیم از آرشیو رادیو استفاده کنیم و برنامه های خوبی که در گذشته تولید شده و برای شنونده جذاب بوده دوباره باز تولید و به صحنه بیاوریم و پخش کنیم. هر دو این برنامه و اقدام در دستور کار است.
معاون صدای رسانه ملی افزود: هر دو این اقدام، منتهی شده به این که رنگ آمیزی آنتن تغییر کند و برنامه از کیفیت متفاوتی برخوردار باشد و شبکه هایی مانند قرآن و معارف که موسیقی پخش نمی کنند از ظرفیت های خوبی برخوردار هستند و گوش و ذهن مردم بتوانند از دریافتی و ویژگیهای متفاوت این برنامه استفاده کنند.
وی با اشاره به مباحث آموزشی در ایام کرونا در رسانه ملی گفت: از ابتدای این ویروس کار آموزش در رادیو های جوان، فرهنگ، قرآن از ایام نوروز بیش از ۱۹ هزار دقیقه برنامه آموزشی برای سطوح مختلف آموزشی تا آخر خرداد پخش و تولید شد.
شاه آبادی گفت: با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و با محوریت برنامه شاد همین برنامه در سال جدید آموزشی تولید و پخش خواهد داشت.
۳۱۳/۴۰
نظر شما