به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی نیا صبح امروز به همراه معاون پژوهش و معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه قزوین در نشستی با مدیرکل آموزش و پرورش قزوین ضمن قدردانی از تلاش وی در عرصه علمی و توجه جدی به حوزه علمیه، گفت: باید بین دو نهاد حوزه علمیه و آموزش و پرورش یک تعامل و عزم جدی و مستحکم در زمینه های تربیتی، علمی و پژوهشی برقرار شود تا بتوانیم برنامه های خود را به مرحله اجرایی در آوریم.
مدیر حوزه علمیه قزوین افزود: حوزه علمیه قزوین در زمینه مدارس امین و تأسیس مدارس غیرانتفاعی برنامه هایی دارد که امیدواریم با برگزاری جلسات بتوانیم آنها را نیز به نحو شایسته و مطلوب انجام دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا بیان کرد: حوزه علمیه قزوین آمادگی دارد که در بدنه آموزش و پرورش حضور جدی پیدا کند و فعالیت های خوب و تأثیرگذاری از نظر تربیتی و تهذیبی انجام دهد.
وی ادامه داد: امروز پیوند بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش مستحکم است و چه خوب است که بتوانیم با همیاری و هفکری بیشتر برنامه های منظمی جهت حضور طلاب فاضل در بدنه آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان به مرحله اجرایی در آوریم.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا با اشاره به ظرفیت طرح مدارس امین، بیان کرد: امروز در کل استان قزوین بیش از ۲۳۰۰ مدرسه زیرنظر آموزش و پرورش اداره می شوند که ۵۴ نفر از مبلغین و مبلغات امین در این مدارس مشغول تبلیغ دین مبین اسلام و مجری طرح تربیتی حوزه علمیه هستند که می توان از حضور این عزیزان در بقیه مدارس آموزش و پرورش نیز استفاده کرد.
مدیر حوزه علمیه قزوین با اشاره به برگزاری طرح ها و نشستهای پژوهشی و علمی مشترک بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش، عنوان کرد: در بخش پژوهشی هم می توانیم نشست های علمی برای مقاطع ابتدایی با همکاری حوزه و این نهاد انجام دهیم که قطعاً نتایج خوبی به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: برخی مؤسسات در شهر مقدس قم منابع فاخر و ارزشمند متون دینی منتشر کرده اند که می توان با تهیه آنها و با همکاری و مشارکت امور تربیتی مسابقات کتاب خوانی برای دانش آموزان برگزار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا عنوان کرد: برگزاری کلاس های آموزش احکام و دوره های آموزشی برای اساتید با همکاری حوزه علمیه قزوین هم می تواند اثرگذار باشد.
در ادامه حجت الاسلام محمدرضا سبحانی نیا، معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین گفت: پژوهش موتور محرک علم و دانش است و پژوهشگران با تولید دانش می توانند به دستاوردهای کاربردی خوبی برسند.
وی افزود: در حوزه پژوهش باور دارم که پژوهش متکی به آموزش است و کسانی میتوانند پژوهشگر خوبی باشند که آموزشهای خوبی دیده باشند.
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین ادامه داد: در این حوزه تقویت پژوهشگری در میان اساتید حوزه علمیه از اولویتهای ما در سال جاری بوده که با نشستهای علمی با اساتید خوش فکر و محقق تلاش کرده ایم چشم انداز و نیازهای ۵ سال آینده حوزه علمیه را ارائه کنیم.
در پایان این دیدار، حجت الاسلام عباس فغانی گزارشی از برنامه های تبلیغی و طرح مدارس امین ارائه کرد.
نظر شما