به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم و جمعی از مسئولان این دانشگاه ظهر امروز با حضور در مرکز خدمات با حجت الاسلام و المسلمین ربانی دیدار و گفتگو کردند.
تلاش مدافعان عرصه سلامت درخشش دیگری را برای ملت ایران به ثبت رساند
رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه در این جلسه ضمن خیر مقدم و خسته نباشید به دکتر قدیر و مدافعان عرصه سلامت استان گفت: بحمدالله به همت و تلاش مجموعه کادر پزشکی و مدافعان سلامت یک درخشش دیگری برای ملت ایران در دنیا به ثبت رسید و حقیقتاً این فداکاریها جلوه دیگری از دفاع مقدس بود.
وی بیان کرد: زحمات کادر پزشکی موضوع سادهای نیست، این عزیزان روزهای متوالی و چندین ساعت در روز با لباسهای مخصوص با جدیت تلاش کردند و این تلاشهای جهادگونه جای تقدیر دارد.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی گفت: پیامبر(ص) فرمودهاند اگر کسی مریضی را پرستاری کند خدا او را با حضرت ابراهیم(ع) محشور میکند که نشان دهنده جایگاه ویژه مدافعان سلامت در بین انبیای الهی است.
روحانیون حضور درخشانی در مقابله با کرونا داشتند
وی تصریح کرد: در زمان شیوع کرونا، در کنار همه اقشار و سازمانها، حقیقتاً روحانیون حضور درخشانی در مقابله با کرونا داشتند.
رئیس مرکز خدمات گفت: تدبیر، دقت و دلسوزی شما در دانشگاه علوم پزشکی قم و همکاران عزیزتان برای بسیاری از مسئولان کاملاً ملموس است و کاملاً حس شده است.
وی عنوان کرد: مرکز خدمات و وزارت بهداشت از سال ۹۳ برای گسترش فرهنگ سلامت بین روحانیون و همچنین استفاده از ظرفیت حوزویان برای گسترش فرهنگ سلامت در جامعه ارتباط وسیعی داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی گفت: در ایامی که خانوادهها برای حضور در منزل ترغیب میشدند، مرکز خدمات با اجرای برنامههای فرهنگی ویژه خانوادهها برای تشویق خانواده برای در خانه ماندن قدمهای ارزشمندی برداشت.
اعلام سریع شناسایی ویروس کرونا در کشور آبرویی برای نظام شد
دکتر قدیر در این دیدار گزارشی از نحوه شناسایی این بیماری در قم ارائه کرد و گفت: اعلام خبر شیوع ویروس کرونا در کشور بدون هیچ ملاحظه جانبی و برای حفظ سلامت مردم در شرایطی که در آستانه انتخابات بودیم آبرویی برای نظام شد.
وی بیان کرد: در آغاز شیوع کرونا بحران شدیدی در استان داشتیم ولی توانستیم بحران را رفع کنیم و اکنون خط مقدم ما بهداشت و پیشگیری است.
اماکن مذهبی و مساجد از آزمون مقابله با کرونا سربلند بیرون آمدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به نقش مؤثر حوزه علمیه، روحانیون و متدینین در کنترل این بیماری گفت: الحمدالله اماکن مذهبی و مساجد همکاری بسیار خوبی برای مقابله با این بیماری داشتهاند و از این آزمون سربلند بیرون آمدهاند.
وی تصریح کرد: پس از بازگشایی مساجد و اماکن مذهبی و نمازهای جمعه، فاصلهگذاریها به خوبی رعایت شده است و در نماز جمعه قم نیز که حضور داشتم شاهد بودم که پروتکلهای بهداشتی به خوبی رعایت میشد که باعث افتخار است.
نقش حوزه علمیه در کنترل بیماری کرونا قابل توجه است
دکتر قدیر گفت: نقش حوزه علمیه در کنترل بیماری کرونا بسیار قابل توجه بوده است و انتظار داریم این همکاری ادامه داشته باشد؛ یک ذهنیت مثبتی درباره رعایت ضوابط بهداشتی در امکان مذهبی قم ایجاد شده است.
طلاب جهادی باعث افتخار حوزه شدند
وی با قدردانی از طلاب جهادی که در مقابله با ویروس کرونا به یاری مدافعان سلامت شتافتند، افزود: در ابتدای شیوع کرونا معاندین شایعه میکردند که علما و روحانیون در حال خروج از قم هستند درحالیکه طلبهها به صورت جهادی به مقابله با این ویروس برخاستند و آبروی حوزه را خریدند و باعث افتخار حوزه شدند.
اعلام آمادگی مرکز خدمات استان قم برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی
حجت الاسلام و المسلمین طاهری مدیر کل مرکز خدمات استان قم در سخنانی گفت: مرکز خدمات استان قم جزو اولین نهادهایی بود که برای همکاری کامل با دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با بحران شیوع کرونا اعلام آمادگی کرد.
وی بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار پوستر و تراکت آموزشی در مجتمعهای طلبه نشین و مناطقی که حضور طلاب زیاد بود توزیع شد و چندین هزار پیامک اطلاعرسانی نیز درباره نحوه پیشگیری از کرونا به جامعه هدف مرکز خدمات استان ارسال شد.
توزیع بیش از ۸ هزار بسته بهداشتی میان مردم توسط مرکز خدمات قم
مدیرکل مرکز خدمات استان قم همچنین از توزیع بیش از ۸ هزار بسته بهداشتی در میان عموم مردم توسط گروههای جهادی مرکز خدمات قم خبر داد.
تعطیلی تمامی همایشها و برنامههای جمعی مرکز خدمات با اعلام شیوع کرونا
دکتر حدادی منش در سخنانی بیان کرد: پس از انتشار خبر شیوع ویروس کرونا در کشور چین بحث آشنایی جامعه هدف مرکز با این ویروس را شروع و در سایت مرکز خدمات و مجله سلامت مرکز مطالب آموزشی را بارگذاری کردیم.
وی تصریح کرد: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور اولین جلسه ستاد بحران بلافاصله در مرکز برگزار شد و دستورالعملهای کشوری مقابله با این ویروس ابلاغ شد و در اولین گام تمامی همایشها و برنامههای جمعی مرکز تعطیل شدند.
معاون سلامت و امور بیمههای مرکز خدمات گفت: ارائه خدمات غیرحضوری به جامعه هدف در دستور کار مرکز خدمات قرار گرفت و در ماه مبارک رمضان رزمایشی با همین عنوان با هدف به حداکثر رساندن امکان ارائه خدمات غیر حضوری برگزار شد.
وی بیان کرد: رئیس مرکز خدمات با ارسال نامهای به وزیر بهداشت آمادگی این مرکز را برای همکاری با وزارت بهداشت اعلام کرد و همچنین نامههایی از سوی معاون سلامت و امور بیمههای مرکز به دکتر حریرچی و همچنین مدیران کل استانی مرکز خدمات به روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شد و آمادگی کامل مرکز خدمات برای همکاری با مسئولان درمانی کشور برای مقابله با کرونا اعلام شد.
دکتر حدادی منش گفت: در این ایام بیش از ۷۶ مطلب آموزشی در مجله سلامت و کانالهای اطلاعرسانی مرکز منتشر شدند که بیش از ۳۰۰ هزار نفر از این پیامها بازدید کردند.
وی ادامه داد: یک دوره مسابقه مجازی سلامت با موضوع کرونا از سوی مرکز خدمات برگزار شد و بیش از ۲۱ هزار نفر در این مسابقه شرکت کردند.
معاون سلامت و امور بیمههای مرکز خدمات گفت: به دستور رئیس مرکز خدمات قرارگاهی با عنوان قرارگاه جهادی پیامبر اعظم(ص) در مرکز خدمات بهمنظور راهبری گروههای جهادی و تولید و توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده راهاندازی شد.
در پایان این جلسه، رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه با اهدای لوح سپاسی، از زحمات دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و مدافعان عرصه سلامت استان قدردانی کرد.
انتهای پیام/۳۱۳/۳۰