به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از مازندران، خانم میرابوطالبی در نشست دانش آموختگان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه صدیقه طاهره (سلام الله علیها) نوشهر، بیان کرد: مردم را از لحاظ فرهنگی میتوان به سه دسته تقسیم کرد، گروه اول به دلیل تربیت در خانواده هایی با بنیان های ریشه دار فرهنگی و دینی تحت هر شرایطی دیندار و مصمم باقی می مانند و نوسان های بیرونی اجتماع، تاثیر بارزی در آنان ندارد.
وی افزود: گروه دوم، افراد مغرض و مصمم در باطل هستند که در هر برهه ای، سردمداران فساد و تبلیغ باطل بوده و به شدت بر موضع مغرضانه خود پافشاری و آگاهانه در این راه تلاش می کنند.
کارشناس روانشناسی تصریح کرد: کار اصلی مبلغین دینی، با ۶۰ درصد میانی یعنی گروه سوم است که این تعداد افراد خاکستری جامعه، تحت تاثیر یکی از دو گروه ۲۰ درصدی یعنی سردمداران حق و یا باطل عمل می کنند.
وی ادامه داد: تمرکز گسترده دشمن روی جوانانی است که در این میان انتخابِ موضع نکرده اند، لذا با روش های جذاب و موثر، بذر افکار مخرب ضد دینی را در آنان پایه گذاری می کند.
میرابوطالبی اظهار کرد: یکی از تاثیرگذارترین عواملی که بانوان طلبه باید آن را بکار گیرند سلاح «علم و دانش» است، زیرا با تجهیز به این سلاح می توانند در برخورد با انواع و اقسام شبهات ذهنی، آگاهانه و عالمانه پاسخگو باشند.
وی تاکید کرد: در تبلیغ نوین نمی توان تنها به شیوه «این حرام و آن حلال است»، پیش رفت و پاسخگوی نسل جوان بود، بلکه باید ضمن توجه به احکام، فهم دقیق دین را در این نسل پایه گذاری کرد.
میرابوطالبی با اشاره به نقش اخلاق پذیرنده و خلق خوش مبلغان، گفت: عکس العمل دفعی نسبت به اشتباهات جوانان نتیجه معکوس دارد، زیرا این به منزله عمل و اعتقاد ناپسند آنان نیست و هنر مبلّغ آن است که با پذیرش شخصیت جوان، به تدریج و گام به گام روی نقاط ضعف کار کرده و آن را ریشه یابی و برطرف کند.
انتهای پیام۳۱۳/۴۸
نظر شما