به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ربانی رئیس مرکز خدمات درگفت و گو با دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی گزارشی از اقدامات این مرکز جهت ارائه خدمات به طلاب و رفع مشکلات معیشتی آنان ارائه کرد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی نیز از فعالیتهای مجدانه و مخلصانه مرکز خدمات تشکر نمودند و توفیقات روزافزون را از درگاه الهی برای آن مجموعه خواستار شدند.
رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه در این گفت و گو با بیان اینکه به مدت ۳ سال است انعقاد قرارداد آنلاین با مراکز درمانی در دستور کار مرکز خدمات قرار گرفته است، گفت: در سال ۹۶ تعداد مراکز آنلاین طرف قرارداد ۱۵۷ مرکز بود ولی در سال ۹۷ این مراکز به ۷۹۹، در سال ۹۸ به ۱۱۳۹ و در سال ۹۹ به ۱۵۹۴ مرکز افزایش پیدا کرده و همچنان به صورت جدی پیگیر افزایش آن هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی بیان کرد: در حال حاضر ۲۵۵۰ مرکز درمانی در سراسر کشور با شرکت بیمه آسیا طرف قرارداد هستند که از این تعداد، ۱۵۹۴ مرکز به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه به مرکز خدمات و مابقی به صورت غیر آنلاین که با ارائه معرفینامه در حال خدمترسانی به طلاب معزز سراسر کشور میباشند.
وی افزود: علاوه بر مراکز طرف قرارداد، در مواردی که طلاب گرامی به مراکز غیر طرف قرارداد مراجعه میکنند، در صورت بالا بودن هزینههای درمانی، به صورت موردی نماینده شرکت بیمه جهت تسویه حساب در بیمارستان حضور پیدا میکند.
رئیس مرکز خدمات تصریح کرد: علاوه بر مراکز بیمارستانی، تصویربرداری، آزمایشگاهی و دندانپزشکی، که در آنها خدمات بیمهای به صورت معرفینامه آنلاین ارائه میگردید، مراکز درمانی و خدماتی جدیدی که بیمهها معمولاً در این مراکز، خدمات آنلاین ارائه نمیدهند؛ همانند، مراکز فیزیوتراپی، داروخانهها و مراکز خرید عینک طبی طرف قرارداد با بیمه آسیا نیز در لیست قرار گرفته و طلاب عزیز میتوانند جهت دریافت خدمات به این مراکز نیز مراجعه نمایند.
وی درباره فعالیتهای مرکز خدمات در زمینه مسکن گفت: در میان اقشار جامعه، طلاب و روحانیون به عنوان قشری که از درآمد مناسبی برخوردار نیستند، در تأمین مسکن با مشکلات عدیدهای روبه رو هستند. مطمئناً عدم تأمین مسکن حداقلی و دغدغهها و ملاحظات ناشی از این امر، طلاب را در انجام وظایف طلبگیشان با مشکل جدی مواجه خواهد کرد و نگرانی و دغدغه ناشی از این امر، در کاهش عملکرد ایشان تأثیر بسزایی خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی بیان کرد: مرکز خدمات از سال ۸۰ با تأسیس موسسه عمران نورگستر اقداماتی را برای رفع مشکل مسکن طلاب آغاز کرد و ساخت مجتمعهای مسکونی هزاره یک تا ۱۰، مجتمع مسکونی ۱۵ خرداد و ۱۹۲ واحدی در شهر مقدس قم و ۵ هزار واحد مسکونی در استانهای دیگر ازجمله اقدامات مرکز خدمات در تولید مسکن بوده است. همچنین مرکز خدمات با بهره مندی از ظرفیتهای مسکن مهر و مسکن روستایی طی تفاهمنامههایی با وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن، تعداد ۳ هزار نفر از روحانیون معزز را در طرحهای مسکن مهر و روستایی ثبتنام کرده و تا تحویل واحد به ایشان پیگیری نمود.
وی به طرح جامع مسکن طلاب و روحانیون اشاره کرد و گفت: با توجه به ضرورت سیاستگذاری و برنامهریزی جهت رفع مشکل و دغدغه تأمین مسکن طلاب و روحانیون معزز، طرح جامع مسکن که حاصل بررسی و مطالعه تجربیات گذشته و اقدامات و تدابیر سایر نهادهای در این زمینه و حاوی نظرها، انتقادها و پیشنهادهای صاحبنظران و متولیان امر مسکن در کشور است، تهیه و تصویب شد.
رئیس مرکز خدمات تصریح کرد: حفظ ارزشهای اسلامی و اصالتهای حوزوی، رعایت زی طلبگی و هویت حوزوی، حفظ و تقویت ارتباطات مردم و روحانیت، تسهیل انجام وظایف و رسالتهای روحانیون، حفظ کرامت انسانی، عدالت محوری، اتخاذ رویکرد فرهنگی در ارائه خدمت مسکن و اهتمام به توزیع متوازن روحانیون از مبانی طرح جامع مسکن طلاب و روحانیون هستند.
وی گفت: با عنایت به تکفل ذاتی این مرکز در موضوع مسکن طلاب و روحانیون، تجمیع تمام ظرفیتهای مسکن از مراجع عظام، حوزههای علمیه، شهرکهای سازمانی حوزوی، پرداخت ودایع مسکن و اقدامات سازمان اوقاف، ضروری به نظر میرسد.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی بیان کرد: امید است با عنایت خدای متعال و دعای معظم له و طلاب و روحانیون، مرکز خدمات بتواند در اجرای عرصههای مختلف طرح جامع مسکن طلاب و روحانیون موفق باشد تا بتواند باری از دوش سربازان حضرت ولیعصر(عج) برداشته و به آنان برای تحقق رسالت حوزویشان کمک کند.
انتهای پیام/۳۱۳/۳۰