به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری، شامگاه سه شنبه در جمع عزاداران حسینی رزمندگان اسلام میدان امام(ره) اصفهان اظهار کرد: یاران امام حسین(ع) در زندگی دنیایی قبول شدند، لذا خداوند مُهر تایید خود را توسط امامش در پرونده آنها زد.
وی بیان کرد: ابا عبدالله الحسین(ع) با توصیف یارانشان به عنوان بهترین یاران تاریخ و اینکه قبل از شهادت هر یارشان، بالای سر آنها حاضر می شدند و سر یاران خود را در دامن می گرفتند، در حقیقت مُهر تاییدی بر عملکرد آنها زده اند.
کارشناس دینی با اشاره به مقام شامخ شهدا در دنیا و آخرت به تعدادی از آیات قران کریم که مدال های افتخاری از سوی خداوند به شهدا عطا شده، اشاره کرد و افزود: طبق آیه۱۵۴ سوره بقره خداوند می فرماید شهدا بالاترین درجه را دارند، همچنین آیه ۱۶۹ سوره مبارکه آل عمران آیه ای است که به شهدا مدالی والا می دهد و شهدا را برندگان عالم معرفی می کند.
وی ادامه داد: آیه ۹۵ سوره نسا آیه ای عظیم است که خداوند می فرماید من مجاهدین را از همه برتری می دهیم ، همچنین آیه ۶۹ سوره نساء شهدا را همسایه پیامبران در بهشت می داند.
ماندگاری ابراز کرد: آیات ۲۶و ۲۷ سوره یس آیه ای دیگر در جهت مدال آفرینی شهدا است و آیات ۱۱۱ و۱۱۲ سوره مبارکه توبه تاکید می کند خریدار شهدا خداوند است که مدال افتخار دیگری است
وی با بیان اینکه آیه ۳ سوره مبارکه صف تاکید دارد خداوند عاشق شهدا می شود گفت: آیه ۱۵ سوره حجرات مدال مومن صادق بودن را به شهدا می دهد.
کارشناس دینی خاطرنشان کرد: اگر می گوییم مقام شهدای کربلا خیلی بالا است برطبق آیات قرآن بوده؛ مدال شهادت از سوی خداوند به هرکسی عطا نمی شود.
وی عنوان کرد: بهترین مدال عاقبت بخیری است و بهترین عاقبت، شهادت است؛ در زیارت شهدا هم مدال هایی برای آنان ذکر شده است، مقام اولیا الله، مقام صفی الله، مقام انصار دین الله و مقام انصار ابی عبد الله همگی از مدالهایی است که به شهدا عطا شده است.
ماندگاری اذعان کرد: سؤال اینجا است چه باید کرد که مفتخر به مدال عاقبت بخیری و مدال شهادت شویم؟ طبق آیه ۷ سوره محمد(ص) برای عاقبت بخیری و کسب مدال شهادت باید یاری کننده دین خدا باشیم.
وی اضافه داشت: برای اینکه یاری کننده دین شویم شرط اول طهارت است؛ برای طهارت توبه راهکار ی مفید بوده، شرط دوم مجاهدت و تلاش، شرط سوم مقاومت واستقامت، شرط چهارم مراقبت و شرط پنجم ولایت داشتن است.
انتهای پیام
نظر شما