به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی امروز در جلسه کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی که در دفتر امام جمعه ارومیه، برگزار شد، اظهار داشت: کار تعلیم و تربیت در شرایط کنونی با وجود شیوع بیماری، مجاهدت بزرگی است و این مهم در پیشگاه الهی مأجور خواهد بود.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت گروههای معارف حوزه و دانشگاه جهت پاسخگویی به شبهات دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد، بیان داشت: استفاده از ظرفیت خیرین فعال در حوزه آموزش و پرورش در راستای فعالیتهای تربیتی راهگشا خواهد بود.
امام جمعه ارومیه تصریح کرد: روحانیون متصدی طرح مسائل دینی در جامعه هستند و همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با انعقاد تفاهم نامه جهت ارتقا سطح همکاریها و حضور فعال روحانیون آموزش دیده در مدارس در دستور کار قرار گیرد.
وی در پایان گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مهدکودکها و پیش دبستانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد و نباید طرحهای نوشته شده توسط برخی کشورهای معلوم الحال در مدارس اجرا شود.
در ادامه این جلسه، ابراهیم محمدی مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید با حضور بالغ بر ۶۱۸ هزار دانش آموز استان در ۵۰۸۰ مدرسه آغاز شد، گفت: بر اساس تصمیم ستاد کرونا، اصل بر آموزش حضوری دانش آموزان با رعایت پروتکل های بهداشتی است گرچه سایر روشهای آموزشی اعم از بستر برنامه شاد، رسانه ملی و ارائه جزوات آموزشی با قوت جریان خواهد داشت.
وی ادامه داد: حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری بوده و به شکل گروه بندی شده و با هدف کاهش تراکم کلاسی در مدارس صورت میگیرد و مابقی آموزش به صورت غیرحضوری از طریق سایر روشهایی همچون شبکه شاد و رسانه ملی ارائه میشود.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی تصریح کرد: با بروز بیماری کرونا، بخش اعظم برنامههای تربیتی در بستر فضای مجازی اجرا میشود اما بسیاری از برنامههای آموزش و پرورش به ویژه برنامههای تربیتی مستلزم حضور دانش آموزان است و باید تدابیری اندیشه شود که با رعایت پروتکل های بهداشتی برنامه تربیتی مغفول نماند.
انتهای خبر/
نظر شما