به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد، خانم رضیه دانشجو، در جمع طلاب مدرسه علمیه سید الشهدا(علیه السلام) یزد، تحصیل و مطالعه را یکی از مهم ترین لوازم طلبگی دانست و افزود: از ضرورت های تحصیل این است که درس در اولویت باشد و این امر جزء واجبات طلبگی است.
وی ادامه داد: اگر طلبه ای تلاش می کند، اما فهم دروس برایش دشوار است، بعد از گذشت مدتی به علت تعلق خاطر به دروس حوزه با آنها ارتباط مستقیم برقرار می کند و لذا فهم و درک آن بهتر صورت می گیرد.
استاد حوزه خواهران یزد، دومین اسباب و لوازم طلبگی را تهذیب نفس معرفی و بیان کرد: تهذیب نفس بدین معنا است که طلبه بتواند در جایی که سکوت لازم است، سکوت کند؛ عفو و گذشت او نسبت به عامه مردم بیشتر بوده و توقعات نابجا از دیگران نداشته باشد.
وی ادامه داد: طلاب، تحصیل و تهذیب را توأمان دنبال کنند؛ تهذیب باید همراه با توسل به اهل بیت(علیهم السلام) باشد و البته بهترین راه برای کسب آن، نماز نافله شب است؛ علمایی که به درجات بالای معنوی دست یافتند، یکی از رموز موفقیتشان کسب فیض از شب زنده داری بوده است.
دانشجو، در پایان تبلیغ را از دیگر لوازم طلبگی برشمرد و گفت: هر طلبه باتوجه به توانایی خودش باید مبلّغ دین باشد و در این امر باید از تحقیق و پژوهش بهره کافی ببرد تا مبنای تبلیغ او از پایه علمی ومستند برخوردار باشد.
انتهای پیام