دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
هدف تدوین اسناد بین المللی غارت هویتی  کشورهاست/ عده ای چراغ خاموش پیگیر اجرای ۲۰۳۰ هستند

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین ذوعلم با اشاره به مسئله نفوذ فرهنگی دشمن در نهادهای فرهنگی کشور، گفت: هدف تدوین اسناد بین المللی غارت هویتی و تمدنی کشورهاست و عده ای هم چراغ خاموش پیگیر اجرای ۲۰۳۰ در کشور هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، پیش از ظهر امروز در  همایش «چالش های سند ۲۰۳۰ برای ایران و نحوه تحقق تحول بنیادین آموزش و پرورش»، در سالن اجتماعات علامه جعفری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تهران، با اشاره به نفوذ فرهنگی استعمار جهانی در کشورهای جهان اظهار داشت: چرا دشمنان اصرار بر نفوذ در آموزش و پرورش کشور دارند؟ این پرسش بعد از انقلاب مطرح شد و مسئله نفوذ دشمن در لایه های سیستم های مختلف کشور و بخصوص در نهاد های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی همایش «چالش های سند ۲۰۳۰ برای ایران و نحوه تحقق تحول بنیادین آموزش و پرورش» ادامه داد: این نفوذ در جهت سبک زندگی غربی و اهداف غربی ها می باشد. جامعه فرهنگی و علمی ما نسبت به این نفوذ باید حساسیت داشته باشد، چرا که دشمنان با اصرار بر نفوذ سعی می کنند که اهداف شوم و سلطه گری خود را عملیاتی کنند و نتیجه این هدف دشمنان غارت ملت ها است.

عضو هیئت علمی گروه فرهنگ پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: جای تاسف است که با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص این سند استعماری، عده ای در داخل دنباله رو سیاست های کشورهای استعماری غرب هستند و در حال حاضر نیز به صورت چراغ خاموش پیگیر اجرای این سند ننگین استعماری هستند.

دبیر علمی همایش «چالش های سند ۲۰۳۰ برای ایران و نحوه تحقق تحول بنیادین آموزش و پرورش» توضیح داد: استکبار با دانستن این مطلب که دیگر نمی تواند به صورت جنگ سخت به مقابله با انقلاب اسلامی اقدام کند به تدوین و برنامه ریزی هایی روی آورده است تا بتواند بصورت ریشه ای تفکر استعماری خود را در کشورهای هدف پیاده سازی کند و متاسفانه عدم توجه مسئولان وقت دولتی این سند بدون تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی در کشور به اجراء در آمد.

حجت الاسلام و المسلمین ذوعلم تاکید کرد: برای روشنفکران  و مسئولان ما بخصوص در نیم قرن اخیر روشن شد آنچه که غرب ما را به سمت فرهنگ وتمدن غربی می خواند برای دستیابی انسان ها به تعالی نیست و به تعبیر استاد فقید علامه جعفری که ایشان در کتاب شریفشان فرمودند غارت ملت ها از طریق لذت گرایی است.

دبیر علمی  همایش «چالش های سند ۲۰۳۰ برای ایران و نحوه تحقق تحول بنیادین آموزش و پرورش» ادامه داد: فرهنگ و دین اسلام همیشه از راه کارهای اصلاحی استقبال کرده است و فرهنگ ما روش ها و ابتکاراتی که به نتیجه خوبی رسیده را تایید کرده است، لذا ما در پی این امر نیستیم که اگر روش خوب و کاربردی در جوامع مختلف بود را بدون کار کارشناسی نفی و سلب کنیم، ولی سند ۲۰۳۰ برنامه ای است با تفکر اومانیستی و سکولاریزم که با این فکر و هدف به مرحله اجراء در آمده است.

وی با بیان اینکه استکبار با روش جدید وارد شده است، افزود: استکبار جهانی با امضا گرفتن به صورت رسمی از کشورها یک حق مدیریتی را برای قدرت های سرمایه داری ایجاد می کند که متاسفانه مورد استقبال کشورها قرار می گیرد. به خصوص در بعد فرهنگی یک نسخه ایرانی ارائه می شود و به دور از چشم مراکز سیاست گذاری و قانونی و بدون بررسی به مرحله اجراء در آموزش و پرورش می آید.

حجت الاسلام والمسلمین  ذوعلم اظهار کرد: استکبار در دهه های گذشته نیز دست به تغییر فرهنگ در جای جای دنیا زده است و متاسفانه توانسته است در بعضی کشور ها به هدف خود برسد و ما نیز اگر در این زمینه کوتاهی داشته باشیم دچار بدبختی هایی خواهیم شد که این کشورها به آن مبتلا شده اند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha