به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»در یزد، دکتر تبریزی شب گذشته در پایان سفر سه روزه خود به استان یزد در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این سفر با دو هدف ارزیابی و پایش میزان آمادگی دانشگاه و شهرستانهای استان در مقابله با کووید ۱۹در شش ماهه دوم سال و ارزیابی آغاز ادغام طب ایرانی اسلامی در نظام شبکه های بهداشتی درمانی انجام شد.
وی افزود: ۶ تیم پایش و ارزیابی هر هفته به یک استان در کشور سفر و میزان آمادگی استانها را ارزیابی می کنند و پنج نفر از کارشناسان ارشد وزارت بهداشت از 10 شهرستان استان و ۱۴ مرکز منتخب کووید ۱۹بازدید کردند.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به برنامه ریزی منسجم و نظم دانشگاه در آماده کردن شهرستانها و خدمترسانی به همشهریان، اظهار داشت: برای هر شهرستان، یک رابط از همکاران حوزه معاونت بهداشت انتخاب و کار های ارزیابی، پایش، مداخله و ارتقاء کیفیت خدمات مرتبط با کووید ۱۹را مدیریت و آموزش عموم مردم هم به نحو مطلوب برنامهریزی شده و از رسانههای مختلف در حال انجام است.
دکتر تبریزی ادامه داد: آموزش نیروهای بهداشتی به خوبی انجام شده و تجهیزات حفاظت فردی به میزان کافی در اختیار همکاران در واحدهای مختلف قرار گرفته است.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت تصریح کرد: سازمانهای مختلف در استان یزد اعم از ادارات، ارگانها و نهادها با یک هدف مشترک در مقابله با کووید 19 فعال هستند و مشارکت مردمی و خیران برای تأمین وسایل حفاظت فردی و آموزشی با کمک خیران انجام شده است
وی گفت: برنامه هر خانه، یک پایگاه سلامت در دانشگاه فعال شده و سفیران سلامت از بین خانواده ها جذب و در حال آموزش هستند.
دکتر تبریزی ادامه داد: جلب مشارکت گسترده مردم، همکاری بین بخشی، همدلی بسیار زیاد در دانشگاه و همکاران و دلسوزی و انگیزه بالا سبب می شود که انشاءلله در فصول پاییز و زمستان مشکلی در مقابله با کووید 19پیش نیاید.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در پایان گفت: مقرر شده برنامه طب ایرانی- اسلامی در نظام شبکه های بهداشتی درمانی ادغام شود و شهرستان اردکان به عنوان پایلوت در اجرای آزمایشی برنامه انتخاب شده است و به زودی شاهد اجرای این برنامه خواهیم بود.
انتهای پیام/