به گزارش خبرگزاری حوزه، محمدرضا نصیری در جلسه نقد و بررسی فیلم سینمایی "مریم"(MARY) به عنوان ششمین نشست تخصصی آینه جادو که در محل انتشارات آستان قدس رضوی (قم) برگزار شد، با بیان این که با وجود تلاش های کارگردان و تیم سازنده این فیلم که محصول ۲۰۲۴ میلادی است، سیر روایی این فیلم بر اساس منطق قهرمان و ضدقهرمان به خوبی برای مخاطب باورپذیر از کار در نیامده است، اظهار داشت: این فیلم همچنین در برخی قسمت ها از حیث قصه گویی دچار مشکل است و به نظر هم می رسد که دستکاری های قابل توجهی در فیلمنامه اثر صورت گرفته است.
وی با اشاره به نقش نتفلیکس به عنوان سازنده و حامی تولید این فیلم و توجه به اهداف یهودیت و صهیونیسم در این قبیل آثار گفت: این فیلم با تمرکز بر شخصیت حضرت مریم(س) و تحولات زندگی ایشان پیش و پس از آگاهی از ماموریت الهی خویش روایت میشود.
نصیری همچنین گفت: البته باید توجه داشت که کارگردان در نشان دادن زندگی حضرت مریم(س) حد خود را نگه داشته و این مساله نشان می دهد که نوع روایت از ایشان چه به لحاظ فرمی و چه به لحاظ محتوایی برای سینمای غرب و کمپانی هایی چون نتفلیکس حائز اهمیت است.
حجت الاسلام و المسلمین سعید ارجمندفر تحلیلگر سینمای مسیحیت نیز طی سخنانی در این جلسه ضمن تبیین تاریخچه ای کوتاه از نگاه عالم مسیحیت به زندگی حضرت مریم(س) بیان داشت: قبل از هر چیز باید دانست که تاریخ دقیق میلاد حضرت عیسی مسیح(ع) مشخص نیست و به لحاظ تاریخی و سندی در این باره حرف های متفاوتی زده شده است.
وی افزود: جالب توجه این که حتی در بحث تولد حضرت عیسی(ع) نیز مسیحیان از الهیات یونان و روم باستان بهره گرفته اند و لذا درباره تولد مسیح و باکره بودن حضرت مریم (س) در زمان ولادت حضرت عیسی(ع) روایت های مختلفی ارایه شده که هر کدام در جای خود نیاز به تحلیل و بررسی دقیق دارد.
انتهای پیام
نظر شما